de där dagarna som kallas livet, livet i familjen, spanien

vi tar en dag på stranden

De senaste dagarna har vi, i äkta spansk stil, bott nere vid stranden. Vi har packat kylväskan, parasollet, solskyddsfaktor, stråväskan med alla handdukar och gått de knappa hundra metrarna ner till ”vår strand”. För det är sådan obeskrivlig lyx att i denna värmen ha havet runt knuten. Här är riktigt hett nu och härom kvällen sprack himlen upp i ett åskoväder som jag sällan tidigare skådat. Det åskade, blixtrade och blåste så att jag trodde att palmerna härutanför skulle blåsa bort.

stranden2

Loppan har gått från att vara badkruka till att bli fisk. Hon, som förra somaren i Italien VÄGRADE bada i havet, simmar nu både över, under och ÄLSKAR att flyta i vågorna. Vi hinner knappt ner förrän hon springer i.
stranden1
Det är skönt med hav, saltstänket, bruset från vågorna. Att liksom vara ute på riktigt. Och bara vara, och tillsammans med havet få njuta av att vara HäR och NU.
stranden3
Jag har börjat vänja mig vid sand överallt. Det går ju att skölja bort! Och mini, han älskar’t! Han sitter i sanden, gräver små gropar med händerna och ropar DA DA DA ut till havet. Sen skrattar han så han kiknar när han får sitta på pappans axlar i vattnet.För det där är ingen badkruka, han är en fisk han också:)
stranden4
ja, det får bli en sån dag i dag igen. I morgon väntar jobb för mannen igen och sedan börjar vi ladda för Sverige.
stranden5

Ha nu en riktigt fin lördag! Solen verkar ju stråla som aldrig förr där hemma!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Välkommen Hem! 3 augusti, 2013 at 11:43

  Vad härligt att hela familjen är samlad igen och att ni får så fina dagar ihop!
  (Jag är nog lite småtokig men jag blir faktiskt glad för din skull varje gång jag ser att din pilothjälte är hemma, för då vet jag att du får lite lite mera egentid 😉
  Kram fina vännen!
  Judita

 • Reply Fnulan 5 augusti, 2013 at 08:34

  Men vad gott för er!! Njut!!!
  Massa kram

 • Reply Jennie Bergius 5 augusti, 2013 at 11:01

  Det är så underbart med dagar där man får ”bo” på stranden!

 • Leave a Reply