de där dagarna som kallas livet

Vita sladdar & Garden Glory

God kväll!

Kikar in en snabbis innan jag sätter mig med lite jobb. Helt galet så mycket det är att stå i just nu men antar att det bara är att rida ut stormen. Sen känns det alltid lite extra när man står inför stora beslut dessutom. Idag har jag bland annat varit hos Åse för en kaffe men också för att fota deras nyinreda hall som jag har hjälpt dem med. Resultatet blev super!!! Ska visa bilder så snart jag är klar med dem.

Sen har jag också fått min käre man till att byta lampsladdar i köket….. Att man aldrig kan vara nöjd. Men nu känns det faktiskt mycket bättre. Vill inte ha svart nu till sommaren.

kök marmor

Kök marmor 2

Jag tog dessutom tillfälle i akt att ändra om lite på hyllorna. Kan inte få nog av vitt just nu känner jag. Den fina keramiken på hyllan kommer från Pyttan Åbergs krukmakeri här i Ängelholm. Älskar keramik ❤️ De fina skärbrädorna hittade jag här och övrigt är gammalt och en och annan loppispryl.

image

Det svarta åkte ner lika snabbt som det kom upp haha. Älskar förresten vattenkannan!!!! Den är en nyhet från Garden Glory. Papperskrukorna är från Ernst kollektion. Han gör fina saker den mannen 🙂

Kram så länge!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anna 12 april, 2016 at 17:24

  Då måste jag bara tipsa dig om min kusins fru Cilla, som är keramiker och finns i Gjordkällaren i Ängelholm. Superduktig, så väl värt ett besök:) Vill även passa på att tacka för en mysig blogg och för att du bjuder på Dig och Ditt familjeliv. Varma kramar, Anna

  • Reply Rebecca 13 april, 2016 at 21:05

   Cillas son går i samma klass som min fick jag veta för ett tag sedan. Lite kul! Ja, jag måste definitivt gå dit. Jag är ju en tokälskare av keramik! Tack för fina ord ❤️
   Kram

  Leave a Reply