hus och renovering, Inredning, kök

vitvaror på G

God kväll!

Jag tänkte att ni kanske kunde vara lite nyfikna på vad det blir för vitvaror i det nya huset….. Eftersom vi båda två är stora fan av italienska smeg så slog vi faktiskt till på det. Vi hade det i vår första lägenhet som vi hade tillsammans (eller som K hade och jag flyttade in i när vi träffades:)

Spisen är en 80 cm bred gasspis. I know, igen, men har man en gång haft en så kan man liksom inte vara utan. Gas is the shit! Vi valde lite mellan olika bredder men bestämde oss slutligen för att 80 är optimalt i vårt blivande kök.

Fläktkåpan är liite bredare än ugnen med sina 90cm, men den kommer att passa kanon. De tillhör samma classic-range. 

Med kylskåpet blev det många turer hit och dit, inbyggnad eller inte, bredd etc. men till slut bestämde vi oss för att köra på en rostfri kyl/frys också. Något djupare än standard men med mycket plats vilket vi behöver. Som vi har förstått det kan man också välja om man vill använda översta lådan som kyl eller som fryslåda.

Vi beställer alla vitvarorna från Italien då det lönar sig prismässigt, sen är det ju helt avgörande att K pratar italienska:) Men nu är det fixat med frakt och allt.

Nu ska vi sätta oss och kolla duschvägg, samt diskho och köksblandare som är typ de få saker som vi fortfarande inte har bestämt ännu. Tänk så mycket tid vi ska få när detta är klart. Men SÅÅÅ kul det är att få göra detta igen!!!! Och få huset precis som vi vill ha det.

Njut av kvällen mina vänner!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply happyvardag 6 juni, 2014 at 07:42

    Så imponerad över er renoveringsanda – jag blir trött bara av att läsa det. Tror dock att ni kommer att få ett tipptopphus när ni är färdiga. Vi kör ju också med gasspis sedan 15 år tillbaka – kan inte tänka mig att laga mat på annat. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/06/05/skolcool-att-investera-i-tid-innan-ett-lov/

  • Leave a Reply