kläder och mode

You can’t buy happiness

”You can’t buy happiness but you can buy bags, and that’s  kind of the same thing.”

Hej på er! Nu blev det ett sånt där längre uppehåll igen. Jag har åter kört en social medier detox, ofrivilligt men ändå ganska skönt. Det som ska ta tid måste få ta tid och då menar jag familjen, barnen och jobbet. Det har varit en vecka där vi har försökt att komma tillrätta i vårt nygamla liv med rutiner, aktiviteter och allt vad det innebär.

Jag fick en fråga om vad  jag gillar för väskor så jag har satt ihop ett litet collage med väskor som jag gillar. Och ja, de är alla svarta. Jag gillar bruna väskor också men jag bär nästan alltid bara svarta väskor själv.

väskcollage

1. Svart väska i mjukt skinn från More Than Basic

2. Större väska i påsmodell från Ilse Jacobsen.

3. Väska i skinn från Ellos premium collection.

4. Svart clutch från Michael Kors

5. Clutch från Versace Jeans. Lite utanför min comfort zone men tycker att den livar upp en och annan casual outfit.

6. Mjuk clutch från Whyred

Sen har vi ju väskan som toppar min alldeles egna önskelista men den är en riktig dyrgrip så än så länge håller vi det på önskenivån.

Gucci Soho Disco

En Gucci Soho Disco bag i alldeles perfekt storlek och med en liten tassel på sidan.

Här smattrar regnet mot rutan och jag sitter ensam med en kopp kaffe och ett tänt ljus medan övriga familjen sover men nu hör jag att de börjar vakna till liv. Själv tänkte jag ta mig en tur mot gymmet för tredje gången den här veckan. Jag kör på med min sweat-app och den grymmaste cirkelträningen och känner mig stark och uthållig. Efter att jag har gjort magnetröntgen så vill jag köra igång med löpningen igen men tänker att det är bäst att vänta ut resultatet så att jag inte förvärrar något.

Kram på er!

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply