Inredning

yta och djup

Januari är väl ändå årets absolut tristaste månad. Den enda glimten i horisonten skulle väl kunna vara alla reor efter jul där man kan fynda. Jag ska villigt erkänna att jag inte haft det minsta intresse eller inspiration till att piffa här hemma på ganska länge. Det hände något med mig när vi var på Gran Canaria och för första gången på många, många år så tappade jag lusten till ytliga saker och kände att när man bara hade sol, värme och ett lätt liv så var det en sådan enorm tillfredställelse. Jag har mer eller mindre behållit det sen jag kom hem och som jag tidigare skrivit ägnat tid åt yoga, böcker och annat. Men sen gillar jag inredning och piff så jag måste nog hitta en balans mellan det där.  Men det är inte det enklaste.

Nu när det har varit galen rea på Ellos så passade jag på att piffa till Brunisens rum lite till riktiga vrakpriser. Och dessa vrakpriser gäller fortfarande med 50% på reapriset på Ellos egna kollektioner.

 Bruno fick en ny ullmatta, ett överkast i lin och bomull, en lång kudde med sammetsfodral, en rund kudde med sammetsfodral och en avlång kudde med svartvitt fodral.

Ett billigt och enkelt sätt att fräscha upp ett litet pojkrum. Inte för att han bryr sig så värst mycket 🙂 Det är bara mamman som tycker det känns snyggare (och framförallt fräschare).

Det Bruno bryr sig mest om just nu är att han snart ska få upp en boxningssäck i antingen sitt rum eller allrummet utanför. Han fick en säck av sin kusin och har varit och fixat diverse rep och krokar till taket så snart kommer vi nog ha en litet minigym däruppe med tanke på att Alba önskar sig ringar i taket och jag gärna hade haft några mattor. Det gäller att utnyttja utrymmet på bästa sätt. Eftersom ingen sitter i den soffa som står däruppe någonsin så kan den lika gärna ryka.

Nu ska Bruno och jag öva lite parkour. På återseende!

Kram ❤️

[inlägget innehåller affiliatelänkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Åsa Aabakken 21 januari, 2018 at 17:34

    Jättefint pojkrum. Jag får alltid jätteinspiration för inredning i januari men det brukar gå över i februari så det är bäst att skynda på ❤️.

  • Leave a Reply