Inredning, spanien

2014 ett nytt år

Ett nytt år står för dörren och 2013  har vi lämnat bakom oss. För vår del hände det många stora och betydelsefulla saker under 2013. Vi sålde vårt hus, lämnade Blekinge och Sverige och begav oss till Spanien. Under 2014 så kommer det också att hända stora och betydelsefulla saker. I mitten av januari beger vi oss upp till Sverige för att få nycklarna till vårt teglade 30-tals hus där vi ska fortsätta att bygga vår framtid.

Jag känner på mig att 2014 kommer att bli ett helt underbart år med en massa nya utmaningar som väntar på mig bakom hörnet, både jobbmässigt och privat.

Som vanligt så avger jag inga direkta nyårslöften i form av äta mindre, äta mer etc. men varje år så lovar jag dock mig själv att lägga fokus på två saker som jag tycker är otroligt viktiga och det är FÖRNÖJSAMHET och ÖDMJUKHET. Att känna förnöjsamhet över det man har och att fortsätta att vara ödmjuk inför livet och det som livet har att erbjuda. Och detta tar jag med mig även in i 2014.

Välkommen du Nya År!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Inredningshjälpen 1 januari, 2014 at 13:30

  Vilken sund inställning, resonerar lite i samma banor hos mig.

  Ett riktigt GOTT NYTT ÅR till dig och din familj Rebecca!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Reply KniktElin 1 januari, 2014 at 14:28

  Vad fint tänkt! Det ska jag också ta med mig. God fortsättning!

 • Reply Tina 1 januari, 2014 at 15:13

  God fortsättning finaste. Vilket spännande år du har framför dig, kommer bli ett riktigt toppenår. Kramisar Tina

 • Reply Ekenäsliv 1 januari, 2014 at 17:20

  Fina löften och vackra ord!
  Önskar dig nu en fin start på 2014!
  Kram Anna

 • Reply LIFESTYLE and INTERIOR by Sessan 1 januari, 2014 at 20:09

  GOTT NYTT ÅR kära Rebecca

  Jag som du ser fram emot 2014 & gläder mig speciellt att följa dig, gissar du har några blogg ess i skjorta ärmen 😉

  Denna frun håller sig långt undan nyårslöften också & har nog en ganska lik tankegång som dig vad gäller förnöjsamhet & ödmjukhet.

  Kram Finaste

 • Reply Vitae Stilo 1 januari, 2014 at 20:48

  Tror att ett nytt och spännande år kommer dig till mötes.

  Hoppas du hade en bra nyårsafton.

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 • Reply Kicki Makeupartist 1 januari, 2014 at 21:12

  Gott nytt år!!
  Du har så rätt ang nyårslöften, tacksamhet och ödmjukhet, det var exakt det jag lovade att fortsätta känna, aldrig ta något för givet och vara en bra medmänniska.

  Kram Kicki

 • Leave a Reply