livet i familjen

5 1/2 års-spruta, fika och mys med liten bebis

Det här får sammanfatta min första dag då jag är själv med barnen. Som för övrigt har varit änglar i dag, hela dagen…

20120906-215713.jpg

Mormor och morfar följde med till BVC för att vara med Julian och Bruno när Alba träffade läkaren. Vad hade jag gjort utan dom??? Alba var grymt duktig och jag inser bara hur mycket hon har mognat denna underbara lilla varelse.

Därefter åkte vi och köpte fika och barnen fick välja varsin kaka och en dricka:) De var helnöjda och vi hade en mysig fikastund hemma. Alba ville att jag skulle ta en bild på elefant-plåstret och skicka till pappa. Efter middagen ville Alba överraska mig genom att ”diska” allt. I bara vatten och ställa upp det på diskbänken. Hon gjorde som de brukar göra på skolan….. all maten som blev över pasta, 3 portioner köttfärssås och en stor skål med god sallad och fetaost (som jag hade tänkt till middag/lunch i morgon eller på lördag) låg i vasken tillsammans med lite annat smått och gott. Vad säger man? Hon ville bara så väl mitt lilla hjärta ❤.

Självklart har jag hunnit med lite bebismys också. Tänk att man kan fördriva timmar genom att bara titta på underverket.

20120906-220456.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fina Frun 6 september, 2012 at 22:15

  Babymys kan man aldrig få nog av 🙂

 • Reply Frun 7 september, 2012 at 05:58

  Vilka fantastiskt söta små barn du har!

  • Reply rebecca sofie 7 september, 2012 at 20:12

   Tack så mycket! De är mina små underbaringar ❤

  Leave a Reply