Uncategorized

6:e juni 

God morgon! 

Sveriges nationaldag och allt. Är ni många som firar denna dag? Och hur firar ni? Vi har ännu inte hittat några fasta traditioner för denna dag men självklart så står den svenska flaggan framme på bordet. För tillfället är det en mycket snygg en som sonen har tillverkat själv i slöjden. Vädret ser inte ut att bli riktigt lika strålande som det har varit de senaste dagarna men det känns faktiskt helt ok. Man ligger ju lite efter på inomhusfronten. 


Förra veckan så kom min söta ballvase från Cooee design. Så himla liten, sött och perfekt matt på ytan. Finns i några olika färgställningar men för mig var färgen rosa given.


Det har inte blivit så mycket inredningsbilder på sistone men det är helt enkelt för att det är så mycket härligare att bara vara ute och njuta när solen strålar. Det får bli lite extra sen när det är dåligt väder. Jag har målat ännu mer på gästrummet men det är inte helt klart än. Svårt att hinna med när man kan börja måla först på kvällstimmarna. Det är nämligen i mitt fall helt omöjligt att ha med Bruno då han bara envisas med att hålla i penseln eller rollern:) 


Idag är K hemma en lite längre stund och då tänkte jag passa på att utföra lite shopping inför stundande examen och student. 

Jag önskar er en högst angenäm dag ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply AngelicasVärld 6 juni, 2016 at 16:46

    Hemma hos oss så brukar vi duka upp till lite härligt nationaldags fika å bara mysa tillsammans en skön lagom tradition!

  • Leave a Reply