de där dagarna som kallas livet, familj, Inredning

6:e juni

Idag är det Sveriges nationaldag. Och jag gläder mig något enormt att se att det verkar firas på alla alla håll och kanter i vårt avlånga land. Det är nästan så att det är svårt att tro att det bara har varit en helgdag i NIO år. Den 6:e juni blev nämligen helgdag samma år som Julian föddes, år 2005. När jag var barn firades ju vår nationaldag enbart som ”svenska flaggans dag”.

Världens underbaraste dotter med underbaraste blå tyllklänningen (fynd från HM förra året).

Hos oss började firandet direkt på morgonen med mysfrukost, svenska flaggan på bordet så klart och vatten ur champagneglas. 

Med lite fantasi kunde dessutom flingor och hallon förvandlas till en flagga. Efter frukost var det dags för tennis. Första passet på otroligt länge, men det kändes otroligt skönt.

(jag älskar fortfarande trällorna och nyss när Campadre hade kampanj på Moheda tofflor så köpte jag ett ytterligare ett par, i annan modell och färg:)

Sen bar det iväg till traditionellt firande av nationaldagen och skönsjungande av vår vackra nationalsång, därefter poolhäng och middag. Nu är K och de stora barnen iväg på klubben igen och spelar tennis och bebisen har just somnat. Själv ska jag ta mig ett glas cava och njuta av lugnet och tystnaden en liten stund.

Hoppas att ni också haft en riktigt, riktigt härlig dag ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Home2tiny 7 juni, 2014 at 21:07

  Vi firade nationaldagen med tårta o att boka en resa till London. Ha en fortsatt skön helg. Kramisar Tina

 • Reply Viktoria 10 juni, 2014 at 09:25

  Supersnygg klänning!

  • Reply rebecca 11 juni, 2014 at 12:35

   Tack! Den kommer från spanska Blanco.
   Kram

  Leave a Reply