shopping

70% på Alvas hus

Japp, det är sant! Jag trodde inte mina ögon. Åkte in en vända till stan för att köpa ramar men kom hem med kläder istället. Alla saker inne på Alvas hus som finns inne i lilla rummet är på 70%, allt från inredning från Tine K till kläder från Cream, Culture, Noa Noa med flera. På bilden har jag topp från Noa Noa och byxor från Cream. Jag är så glad att jag hann in innan annonsen kom i tidningen. Då lär ju allt vara slut på fem röda.

20130227-125212.jpg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hovdamen 27 februari, 2013 at 19:59

  Ibland ska man ha tur! Jag älskar när det är slutrea och man kan göra de där riktigt rejäla fynden! Då känner man sig såååå nöjd:-) Noa Noa har väldigt fina kläder, helt i min smak.

 • Reply mariette 28 februari, 2013 at 06:27

  Så snyggt och att fynda är alltid roligt .
  Ha en fin torsdag.
  Kram

 • Leave a Reply