de där dagarna som kallas livet

9 dagar utan kaffe 

ja, hur ska detta gå? Och idag och imorgon bara flytande föda. Jag har nämligen påbörjat en nio dagars detox med Forevers C9. 

  
Den här jordgubbssmoothien är det enda jag har fått i mig idag förutom vatten, och aloe vera gel. De två första dagarna är värst vet jag av erfarenhet. Sen blir det bara bättre. Men jag ser fram emot känslan man får efteråt när man fått ut slaggen, blivit av med sötsuget och fått en massa ny energi. 

K är ute och svirar i Båstad ikväll medan barnen och jag slappar här hemma. Mysigt det också:) 

Kram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kristin/onlyfemale 11 juli, 2015 at 22:37

    Åh lycka till, hejjar på dig. Kommer gå så bra.
    Har hört om så många som lyckats och beundrar er alla men jag klarade tyvärr inte av smaken av vare sog gelén eller vaniljpulvret så jag fick avbryta efter 2 dagar. De två värsta dagarna, jag vet, men det gick verkligen inte.

    Men jag hejjar på dig. Så imponerad av alla er som klarar det. Önskar att jag inte vore så känslig.

    Kram

  • Leave a Reply