Okategoriserade

A thing of beauty

Ja, Keats berömda strof som slutligen hamnade på en kudde från Svenskt Tenn hamnade slutligen hos mig.

(null)
För detta är vad som låg i ett av de paket jag fick på min födelsedag. Och med tanke på att denna strof har tillhört min absoluta favorit sen gymnasiet och jag ett antal gånger har försökt plöja igenom Keats diktsamling så är jag så otroligt glad! Det spelar ingen roll om den har synts hos många den sista tiden. För mig betyder detta så mycket och jag kommer njuta varje gång jag ser den i soffan. Och jag skriver kommer eftersom jag råkade skicka fel länk till K när jag skickade min ”önskelista” och jag fick en mossgrön variant istället för den ljust grå som jag hade önskat mig. Och innan jag fattade vad det var för fel….. Klockan var 05.30 och natten hade varit stökig så i omkring en halvtimme trodde jag att jag hade fått ”rätt” kudde men att bilden var missvisande:))) Sen när jag väl hade vaknat till ordentligt såg jag att kudden inte var det minsta grå utan mossgrön i allra högsta grad.

Nu kollar vi Mamma Mu, packar och inväntar sonen som är på disco. K kommer inte hem förrän inatt. Sådääär planering om jag får säga det själv. I morgon bitti, i arla morgonstund drar vi ju till Idre.

God fredag till er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply