allt som Àr vackert

Add some green 💚

TorsdagkvÀll och helgen har börjat för egen del. HÀrligt med lediga fredagar för helgen kÀnns sÄ mycket lÀngre dÄ. Brasan har varit igÄng i nÄgra timmar och jag har smugit upp en och annan adventsljusstake i fönstren. Till barnens stora förtjusning. Det Àr nÄgot alldeles, alldeles sÀrskilt med julen och pyntandet. För tillfÀllet hÄller vi ocksÄ pÄ med att fixa en överraskning till Albisen som fyller Är i helgen. Sen ska vi ocksÄ fira att vi har en nybliven kapten i huset. Det har varit en lÄng resa det vill jag lova, som gÄtt över Malaga, Arlanda, Oslo, Köpenhamn och nu slutligen Gran Canaria.

add-some-green

Jag Ă€lskar grönt. Och om jag hade varit aningens mer raffig Ă€n vad jag Ă€r sĂ„ hade jag slagit till pĂ„ skinnkjolen i grönt och paljettklĂ€nningen frĂ„n H&M. Men det Ă€r lite utanför min comfort zone Ă€ven om jag tycker det Ă€r galet snyggt! Bodyn Ă€r ett av mina favoritplagg och min samling vĂ€xer konstant. Finns inget plagg som Ă€r sĂ„ smickrande som just en body. Älskar att den inte Ă„ker upp nĂ€r man ”stoppar in” den innanför linningen. NecessĂ€rer kan man inte ha för mĂ„nga av. TvĂ€rtom, jag har alldeles för fĂ„ och snĂ„lar in alldeles för mycket pĂ„ dessa trots att man blir sĂ„ god nĂ€r man har rĂ€tt storlek för rĂ€tt Ă€ndamĂ„l. Den hĂ€r lilla söta gröna saken frĂ„n Face Stockholm Ă€r vĂ€ldigt vĂ€lkommen! Stolen Beetle frĂ„n Gubi Ă€r rackarns snygg men ack sĂ„ dyr…. Jag fĂ„r nöja mig med att titta och njuta. Sammet, mĂ€ssing och grym design. Det kan ju inte bli bĂ€ttre. Om man har nĂ„got snyggt grönt pĂ„ sig sĂ„ Ă€r det ju alltid snyggt att ta upp nyansen i sin make up. Den krĂ€miga och skimrande skuggan frĂ„n Shiseido skulle definitivt göra saken. Och avslutningsvis, en body scrub, lĂ€r behövas nu nĂ€r jag Ă„ter ska fĂ„ solkysst hud. Tar bort döda hudceller i ett nafs och sĂ„ Ă€r den ju grön ocksĂ„.

Jag funderar allvarligt pÄ att skaffa en au pair. Det hade varit en fanatisk lösning tror jag. Allra helst en som pratar bÄde engelska och italienska och som vill lÀra sig svenska. Men dÄ mÄste badrummet pÄ ovanvÄningen bli klart. Jaja, vi fÄr vÀl se hur det blir med den saken. En sak i taget och det viktigaste först. I morgon vÀntar lite jobb pÄ egen kammare men det blir en kort dag.

Kram 💚

[innehÄller affiliatelÀnkar]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Amy 25 november, 2016 at 14:32

  Hej!
  Tack för en bra blogg! Kul att följa er vardag! SÄ fantastiskt att spendera 2 mÄnader pÄ Gran Canaria och start grattis till K för befordran!
  Vi bodde nÄgra mÄn pÄ Gran Canaria förra Äret, dÄ min sambo flög för Norwegian och hade Las Palmas som bas. Han har dock bytt bolag nu för att fÄ hemmabas sÄ vi bor Äter i Sverige.
  Hoppas att ni fÄr en fantastisk vistelse!
  Kram

  • Reply Rebecca 27 november, 2016 at 19:24

   Hej! Ja, det ska bli helt underbart. BÄde med vÀrmen och för att familjen ska fÄ kunna spendera mer tid under samma tak. Kul att ni har bott pÄ Gran Canaria, dÄ vet du vad som vÀntar:) Underbart att din man har fÄtt hemmabas, det Àr ju drömmen!
   Kram ❀

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lĂ€rare och doula i Dalarna ★ 25 november, 2016 at 17:05

  Verkligen fint med grönt 🙂

  • Reply Rebecca 27 november, 2016 at 19:24

   Ja, visst Àr det. Superfint!

  Leave a Reply