Inredning, kläder och mode, shopping

åh, härliga shoppingdag!

Idag sög det i shoppingtarmen! Det var längesedan nu måste jag erkänna och det var som en lisa för själen att springa runt där på köpcentrat. Min infektion höll nästan på att ta knäcken på mig men nu börjar jag känna att den är på rätt köl igen. Antibiotikan gör verkligen sitt jobb!

Förutom lite kläder på Pinkie så shoppade jag lite hemma/myskläder på favoriten Etam och en hel radda med underkläder.

Förutom kläder så blev det också lite nytt läppglans. Jag älskar läppglans och kan verkligen inte vara utan det. Jag vet inte hur många jag har, fast med tanke på att jag förlägger dem titt som tätt så blir det liksom aldrig för många:) Favoriten är fortfarande Lancomes juicy tube och  idag fick denna nyans följa med hem.

Sen väntade ju en fin överraskning här i eftermiddags. Jag som har slutat att tävla eftersom jag aldrig vinner, tävlade hos härliga Helen på Vitae Stilo häromdagen och VANN!!!! En grym silikonkavel från Bagaren och Kocken.

[bild lånad från Helens blogg]

En underbar start på helgen! Här hemma har sonen kompis på övernattning och dottern är  på sleep-over hos en vän. Fem tjejer var det som skulle sova över och ha tjejkväll. Vilken grej! I morgon kommer K hem och blir hemma ett tag. VI har ju gått om varandra på sistone och han har varit borta mycket så vi har väl setts en sådär två dagar på två veckor. Det är mycket att stå i med jobb, och husrenovering.

Ha nu en underbar start på helgen och NJUUUUT av den tropiska värmen!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply happyvardag 24 maj, 2014 at 21:11

    Längtar mig trött efter lite Floridashopping nu. Hoppas ni har det riktigt härligt nu. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2014/05/24/jag-bara-forbereder-mig/

  • Leave a Reply