belysning, Inredning

alla dessa ananaser…..

OM det är någon inredningsdetalj som jag gillar liiite mer än de andra så måste det nog vara lampor. Jag skulle kunna köpa hur många som helst. Allra bäst tycker jag är när man blandar vintagelampor med designklassiker och min samling brukar växa med åtminstone en designlampa per år.

I den senaste katalogen från LampGustaf finns den här snyggingen med.


[tipstack till inspirera mera]

Den är varken vintage eller designklassiker men visst är den ljuvlig?! Sen måste jag nog ändå erkänna att jag börjar tröttna på just den här typen av styling med ananaser och böcker. Tycker vi har sett nog av det nu.

Imorse var jag äntligen och hämtade ut min bettskena hos tandläkaren. Det var den tredje i raden. Jag gick ju till tandläkaren redan i november för att få den utprovad men det har verkligen gått troll i den och den har fått skickas tillbaka och göras om, men nu äntligen passade den. Det är kallt här idag, bara runt 15 grader och INGEN sol vilket gör att man känner sig frusen eftersom det är så rackarns kallt inomhus. Sitter just nu under värmefläkten så att jag inte ska frysa ihjäl. Ofta är det faktiskt varmare utomhus än inomhus här.

Onsdag idag och lill-lördag, tänk jag tycker att veckorna rusar iväg och jag vet inte vad tiden tar vägen. Nu börjar ju allt skena iväg med hus, hemresa, jobb etc. Men tills dess så ska jag njuta av tiden som vi har kvar här.

Stor kram till er!
/Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Simone 12 mars, 2014 at 18:41

  Hej! Jag är nyfiken på om du ska börja jobba sen när du kommer hem till Sverige? Vet att du skrivit något om läraren i dig tidigare:) Vilka årskurser undervisar du i isåfall? Tycker det är så spännande med läraryrket, sådant viktigt arbete!! Tack för en fin blogg och bra inspo kram!

 • Reply Fredrika 13 mars, 2014 at 20:40

  Supersnygg lampa!! Får gärna flytt hem till mig med:) Håller om ananasen, jag höll mig ifrån att köpa vilket känns bra idag. För den hade nog snart bara åkt in i ett skåp..

  Önskar dig en fin helg! Hoppas ni får lite mera värme:)
  kram fredrika

 • Reply this domain 25 februari, 2015 at 04:43

  Thanks for your personal marvelous posting!
  I really enjoyed reading it, you could be a great author.I will always
  bookmark your blog and definitely will come back someday.

  I want to encourage you to ultimately continue your great
  writing, have a nice afternoon!

 • Leave a Reply