TÄVLING

And the winner is…….

Vilket väderomslag vi har fått!!! När vi gick ut till bilen i morse visade termometern på 9 grader vilket är stor skillnad mot de senaste veckornas indiansommar. Men nu verkar det då som det är tack och hej med sol och värme för ett tag. Själv längtar jag mig fördärvad efter att nu inom överskådlig framtid äntligen kunna få njuta av ett varmt bad. Det gick ju liksom inte i Spanien. Den där varmvattenberedaren var en historia i sig som verkligen hade förtjänat ett helt eget inlägg, för gudarna ska veta att det var MÅÅÅÅNGA gånger jag stod (eller satt där i badet) och varmvattnet tog slut helt hux flux…. Fast nu var det ju inte det jag skulle skriva om utan det var ju så klart om den fantastiska tävlingen som jag hade tillsammans med Lite Kalabalik.

Och grattis till Amanda med motiveringen:
”Ett flott band runt min arm med mycket charm. Elegant som få så nu drar jag i ett litet halmstrå. Under en mörk och tråkig höst blir lite kalabalik min tröst.”

Mejla dina adressuppgifter till mig på rebeccapecci@gmail.com så kommer ett styck Lite Velvet och ett styck Lite Waow på posten. Hoppas att du kommer att älska dina lika mycket som jag älskar mina ♥

Sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply I mitt huvud 23 september, 2014 at 15:29

  Grattis till dig som vann, jättefint armband!

 • Reply happyvardag 23 september, 2014 at 20:12

  Här i gamla Kallekrona vännen fick jag skrapa bilrutorna imorse. DO NOT LIKE AT ALL! Idag har vi haft kyla på riktigt. Hua!
  Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/09/23/jag-cykeltjuven/

  • Reply rebecca 23 september, 2014 at 20:25

   VI också Mia!!! Helt galet. Höll på att få en chock. När jag sen kom till skolan så hade värmepannan pajjat…..fast de fick ordning på det under dagen. Men ändå, vilken skillnad!
   Kram

  Leave a Reply