arbetsrum

arbetsrum i förändring

God kväll i stugorna!

Lill-lördag och allt:) Lugnet har lagt sig, barnen sover sedan en tid tillbaka och Billie (kisen) och jag gottar oss i soffan. Jag har tänt en massa ljus, städat undan i kök och sitter och planerar lite för vårt kontor. Där ska nämligen ske en liten förändring. Vi är ju så lycklig lottade att vi har gott om plats. Med våra mått mätt i vilket fall som helst. Vårt hus är dryga 200 m2 stort och vi har sex stycken sovrum, samt två vardagsrum (ett uppe och ett nere). Vi har därför  lyxen att kunna använda ett av de större rummen på bottenplan som kontor. I våras köpte jag ju ett skrivbord i tron om att jag skulle sitta därinne den tid som jag jobbade, men så har det inte riktigt blivit.

arbetsrum2

Däremot har vi märkt att våra barn gärna sätter sig där och gör läxan. Men det behövs mer plats för dem så således är planen att skaffa ett till likadant skrivbord och ta tag i hörnan som inte syns på bilden där i princip alla våra tavlor och Stringhyllor har fått fristad i väntan på placering. Vad tror ni om det? Jag tror att många barn behöver struktur och det blir enklare för dem om de vet exakt var de hittar saker som de behöver. På den motsatta sidan har vi tänkt oss ett Bestå-skåp från IKEA som vi kan belamra med pennor, pyssel och dylikt.

arbetsrum

Det som är så bra är också att jag har en exakt likadan stol i teak så att det kommer att bli enhetligt därinne. Det är det viktigaste om man vill ha den där balansen som jag alltid eftersträvar.  Så om allt går som planerat så kommer vi att ha ett snyggt och välstädat arbetsrum med två platser som man kan sitta och pyssla vid, eller göra läxan innan höstlovets slut. Längtar! Och när jag åker till Väla tänker jag också ta mig en vända inom Granit för att komplettera med diverse skrivbordsprylar. De är ju hejare på sånt där.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply