Inredning

att börja boa igen

Nu när hösten slutligen har gett sig till känna har också min lust att börja boa åter infunnit sig. Den lusten har minsann legat i vila rätt länge. Annars brukar man ju boa utomhus på sommaren men inte ens det blev det i år med ställning runt hela huset och en trädgård som mer eller mindre börjar likna en igenvuxen djungel. Men nu som sagt vill jag piffa inne igen, en lust som igår medförde att jag såpade golven härhemma (ett evighetsjobb så smutsiga var de) och nu är de mjuka som sammet igen.

ellos-home

Från vänster soffborden George i mässing, nya temuggar sandrine från Bloomingville, fönsterlampa med utrymme för en dos fantasi, oklippt fårskinnsfäll i brunt, kuddfodral Hedvig i sammet, mönstrat kuddfodral Nadine, poster från Ellos collection, rullvagn Morris i mässing, krukor från Bloomingville och bubblig glaskanna.

Som ni ser så har mina färger svängt från rosa till mer grönt och blått. En annan sak som står på önskelistan är mattan Nadine i samma kulörer som ovan. Och nu när Ellos har 40% på en vara så är det kanske dags att slå till. Ange koden 345722 i kassan för att utnyttja erbjudandet. Gäller t.o.m. 2016-09-26.

Solen strålar och här väntar gym, fotboll och drama sen har vi planer på att göra en äppelpaj. Vi tänkte låna grannens äppelplockare så att vi kan få ner de stora äpplena som hänger högst upp.

Ha en riktigt söndag alla i höstsolen!
Kram

[inlägget är i samarbete med Ellos]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply