Inredning

att börja dagen i en hög och lite annat smått

Denna dagen börjar närma sig sig slut och jag ser fram emot att gå till sängs med Mr Grey. Visst är den väl svår att släppa? Nu har jag läst över halva boken och fasar lite smått över att jag inte har de andra delarna tillgängliga här. Det får bli en expressbeställning:)

Fikonträdet som inte hade ett blad för några veckor sedan har producerat nya, stora blad och faktiskt att där är två fikon också. Vi får hålla tummarna för att de går att skörda denna  gång. De tidigare gångerna har de ruttnat innan vi har kunnat plocka av dem.

Visst är fikon underbara träd! När vi flyttar hem så vill jag ha en fikonplanta i bordsvariant också, som vi kan ha i vårt orangeri. Gärna planterat i en vacker korg dessutom.

I morgon ska jag inviga mina nya jeans som jag shoppade på rea för ett tag sedan och som mamma och pappa hade med sig ner hit till mig, Zoe jeans från Circle of trust. Supersnygga och lite lagom hängiga.

Idag var ingen vidare dag att prova dem. Morgonen började nämligen med att min rygg svek mig igen, j-drans rygg! I vilket fall som helst så blev jag liggandes i en hög här nere på golvet och Julian fick gå upp och hämta min pappa som fick smörja med Voltaren och ge mig en diklofenak. Efter en halvtimme på golvet så kunde jag åtminstone med lite hjälp ta mig ut i bilen för att åka med Julian till skolan. Köra klarade jag inte utan det fick pappa göra. Så skönt att de var här när det hände. K åkte ju till Sverige idag, efter sitt jobbskift, för att kolla till hur det går med huset.

Ni har  väl förresten inte missat att min fina och kreativa bloggkollega Nina har crazy days i sin butik Nindigos rum, där hon säljer fantastiskt fina prints till halva priset. Ni hittar alla fynden här.  

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply annorlunda underbara 26 mars, 2014 at 22:03

  sweetie darling, jag har alla delarna på svenska 🙂
  Kramiz och krya på ryggen <3
  /Jess

  http://www.annorlundaunderbara.com
  Blöjor på hundar

  • Reply Piccolecose 27 mars, 2014 at 17:38

   Jag vill gärna låna dem!!! Vet inte om jag fixar att vänta:)
   Kram

 • Reply dianasdrömmar 27 mars, 2014 at 07:06

  Men din stackare skickar över en stor kram/Diana

 • Leave a Reply