småprylar

att få vara lite stolt

förra veckan så anordnade Anna med den fina bloggen Starwoman en fototävling som gick ut på att man skulle ta den snyggaste bilden på det som man allt som oftast har i sin handväska. Och då fotografering  är ett av mina stora intressen så var det ju självklart att jag ville vara med. En sån kreativ tävling dessutom. Mitt bidrag blev detta (och det var innan mitt 50 mm objektiv åkte i marken för andra gången!!!) kan

in-my-bag

Ja, här ser ni innehållet i en trebarnsmammas väska:) Lite nödvändigheter, lite lukta gott och sen en liten leksak på det! Och kan ni tänka er,  med denna bild så kom jag faktiskt på en hedrande 2:a plats av 196 st tävlande. Himla kul tycker jag!

Ofta är innehållet i min väska i en enda röra, ibland har jag fem läppglans i väskan, andra gånger finns där inte ett enda. Finns det något som ni alltid bär med er i handväskan? Har ni ordning i era handväskor?

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jess 26 september, 2013 at 21:39

  Grattis vännen igen;-) min handväska innehåller allt, 17 lipgloss, Brunos skor, för många nycklar, cola light, en plånbok stor som en tegelsten, mobil…U name it.
  Kram J

 • Reply dianasdrommar 27 september, 2013 at 07:55

  Grattis, otroligt fin bild tycker jag kram Diana

 • Reply Vitae Stilo 27 september, 2013 at 15:55

  Bra där tjejen <3

  Duktig du är 😉

  Kramiz
  http://www.vitaestilo.se

 • Reply rektorskan 27 september, 2013 at 16:15

  Mycket snyggt vännen…
  Kram MIa

  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/09/27/finbesoksfredag/

 • Reply Stoffisen 27 september, 2013 at 16:51

  Stiligt!
  Duktiga du!

  Kram
  Stoffe

 • Reply M 27 september, 2013 at 18:19

  Grattis! 🙂

 • Reply Malin 29 september, 2013 at 13:08

  Grattis! Det var bra gjort. Jag tror inte jag hade kommit med på nån topplista med mina tuggummipaket, kvitton, deodorant och utspillda kattgodisar i väskan…

 • Reply A-mamman 30 september, 2013 at 13:16

  Grattis till andraplatsen och en snygg bild!
  Måste få fråga hur många läsare du har, ungefär, och hur företagen hittar dig, tex Militus Medical? /Nyfiken liten bloggare

 • Leave a Reply