Uncategorized

Att ha besökt Nimis


Konstverket Nimis är byggt av drivved på Håle stenar i Kullaberg. Varken K eller jag har varit där innan men igår tog vi barnen och vandrade och klättrade runt. Det ser verkligen ut som ett Tetris IRL. Riktigt häftigt! Barnen gillade att klättra men om vi hade vetat hur långt man måste gå och klättra för att komma dit så hade vi tagit med lite proviant. 


Min vana trogen så följde min Marc Jacobs med till skillnad mot alla andras ryggsäckar haha. Nästa gång blir det nog allt en rygga för vår del också. 


På eftermiddagen kom äntligen solen på besök några timmar och jag passade på medan B lekte hos en kompis. Idag håller vi tummarna för att solen tittar fram igen framåt eftermiddagen. 

Nu blir det intervaller för min del! 

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply