de där dagarna som kallas livet

att ha en 11-åring

Här hemma avlöser kalasen varandra. För två veckor sedan var det Bruno som fyllde 4 år och igår fyllde Julian 11 år. Vi fick en riktig toppendag tillsammans och Julian var mer än nöjd med sin dag då nästan allt han önskat sig låg inslaget i paketen.

4V5A1697

Denna gången visste han exakt vad han ville ha och för ett Real Madrid fan var  det ganska enkelt.

4V5A1690

Nu syns det ju inte direkt här på bilden men till och med tårtan var dekorerad med Real Madrids logga. Precis som förra året gjorde jag en karamellig kladdkaka istället för en prinsesstårta. Recept till den hittar ni här.

4V5A1685

Brunisen råkade ut för en liten olycka och slog i munnen väldigt illa. Så illa att tanden gick igenom  lite och såret fortsatte ut på hakan. Helt förfärligt! Och det gjorde så fruktansvärt ont på honom.

4V5A1718

11 år och äldst av sina syskon. Ansvarsfull och klok är han den här killen ❤️

4V5A1677

K slet sig från taket en stund och kom ner och lagade pizza till oss. Ljuvligt god som alltid. Inte helt enligt den mat som jag blivit ”ordinerad” från mammafiness men jag väljer mina undantag. Tommy kom förbi som vanligt och det gjorde också min pappa och våra grannar så vi var ett gäng som firade Julian.

4V5A1672

Idag är det en betydligt lugnare dag, fast den startade med x antal timmar på Väla då jag skulle göra syundersökning. Nu har jag varit en vända på gymmet och ska snart ta tag i middagsbestyren. Till lunch åt jag nyttig linsoppa med vitlök och örter, ikväll blir det lax med röd curry.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ekenäsliv 3 september, 2016 at 22:07

  Har med en 11-åring här hemma…11, 5 tom.. jisses så stora de är då alltså.
  Å lille Brunisen, tur han ser glad ut ändå, men ajj…
  Kram Anna

 • Reply Ljuva Magnolia 5 september, 2016 at 06:48

  Åh så stor han blivit! Så himla fin! Stort grattis från mig.
  Stackars lilla Bruno, fy så illa det kan bli ibland.. Alltid läskigt med just munnen tycker jag. Valentin har ju slagit av bitar av sina nya fina framtänder, gaaaah vilken panik jag fick när de ringde från Föris då precis innan sommaren. Vi fick åka akut och se så inte rötterna var skadade, men som tur var har tänderna klarat sig så de sitter kvar, men han har fått plasta topparna. Så himla tråkigt..

  Nu ska vi iväg och käka frulle här på Rhodos, ska bara väcka pappan först hehe..
  Kram

 • Leave a Reply