de där dagarna som kallas livet, livet i familjen, resor, spanien

att hoppa ur bikinin

Jippie!!! I morgon åker vi till Sverige och det ska bli så himla mysigt! Förutom att vi ska på två fester så ska vi också hinna ta en sväng ner till Skåne för att kolla tomter, men också besöka familjen Falkman Fredriksson som vi inte har sett sedan Nyårsafton. Härligt! Barnen ville börja packa det första de vaknade i morse och har (peppar peppar) lekt otroligt bra hela dagen. Jag kan i och för sig förstå dem när de bråkar. De har ”bara” haft varandra i två månader nu så det är klart att de är trötta på varandra och saknar att leka med kompisar.
piccolecose spanien

Vi trotsade värmen här och tog en promenad upp till vår lokala affär för att handla lite kex och dylikt inför resan men GUD så svettigt det var. Här är cirka 35 grader i skuggan, riktigt fuktigt och man går runt med konstanta svettdroppar i pannan. Att ha något annat än bikini känns som en plåga! Och vet ni vad? Jag köpte en MASSA choklad:))
choklad
Så nu har jag kunnat stilla mitt sug och få lite extra energi. Mat är man inte riktigt sugen på i den här värmen. Eller jag är inte det i varje fall. Barnen verkar inte påverkas vad gäller hunger, och kan äta köttbullar och makaroner på tvären. Och skönt är ju det!

Nu sover den lille godingen middag och jag ska ta mig en islatte och njuta av min goda choklad. Nästa gång vi hörs så är vi i Sverige, och då kommer jag förmodligen att kunna ha liite mer kläder på mig!!! Med andra ord, dags att hoppa ur bikinin och kanske, kanske att jag kan använda byxor någon dag.

Ta hand om er!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply helenasenklavardag 5 augusti, 2013 at 12:34

  Välkomna hem till sommarsverige. Än har vi inte mycket kläder på oss, men det börjar kännas att det är Augusti! Ska ni bygga hus i Skåne?
  Kram Helena

  • Reply pilotfrun 5 augusti, 2013 at 13:08

   Ja, det lutar mot det:) Vi har kollat länge men inte riktigt hittat något som passar oss. För höga krav förmodar jag…. och det perfekta renoveringsobjektet verkar inte finnas i Ängelholm.
   Kram

 • Reply Mirva 5 augusti, 2013 at 13:00

  Hej!

  Ta med bara sommarkläder! Vi har 37,4 grader i skuggan idag. 🙂 Ps. Kika in på Rusta, de har en massa shampoo & balsam fr Tigi (även sådana som skyddar mot sol).

  Kram!

  • Reply pilotfrun 5 augusti, 2013 at 13:09

   Oj, jag hade nästan hoppats på liiite svalare. Tack för tipset, då ska jag absolut dit och kolla!
   Kram
   Rebecca

 • Reply Annalena 5 augusti, 2013 at 17:26

  Gjorde misstaget att ta på mig byxor imorse när jag cyklade till jobbet…. Ett beslut jag ångrade djupt när jag cyklade hem i värmen! I o f s är kvällarna svala så då kanske 🙂

 • Reply Stoffisen 5 augusti, 2013 at 18:26

  Hmph! Har jag missat en tävling här! Fy vad tråkigt, jag som älskar tävlingar. 😉

  Det är så svårt med vädret, ena stunden är det kallt och nästa är det medelhavsvärme. Så, mina svarta jenas var inte snälla förra veckan
  Krma
  Stoffe

 • Reply Åse 6 augusti, 2013 at 17:04

  SOM VI LÄNGTAR!!
  På tok för lång tid och det ska bli underbart att kramas med er alla!
  Många pussar o kramar!

 • Reply Happyvardag 6 augusti, 2013 at 20:23

  Äh du, byxor kan du nog glömma – här är det samma läge med värme, fuktigt och svettdroppar. Det känns som det har varit så sedan den 18/6 för oss och jag älskar det. Heja Skåne…älskar det. Särskilt efter förra veckans besök i Helsingborg och hustitt för oss. Res väl….Kram Mia

  • Reply pilotfrun 7 augusti, 2013 at 18:46

   Ni får flytta dit ni också:) Förstår att du blev sugen efter att ha kollat på det huset!! Superfint!
   Kram

 • Reply Malin 6 augusti, 2013 at 20:40

  Hamnade på din blogg av en slump och måste ju säga välkomna hem till sommarSverige!

  • Reply pilotfrun 7 augusti, 2013 at 12:46

   Tack! Superhärligt att vara hemma!

 • Reply carola 10 augusti, 2013 at 12:55

  åh. vad trevligt att hitta hit!
  Jag ska läsa ifatt och se vad du har för dig. Alltid mysigt med nya bloggar!
  Ha en fin helg!
  Kram

 • Leave a Reply