de där dagarna som kallas livet, Inredning

att komma över på andra sidan

Måndag, och ny vecka. Regnet öser ner och man undrar lite vad det ska bli av den här sommaren egentligen. Visst är det behagliga temperaturer, men någon sommar är det knappast att tala om. Då blir det en del fix här hemma emellanåt. Bland annat så har vi fixat på övervåningen. Skaffat lite nya möbler och sånt. Men vi har också tagit ett röj här nere och flyttat barnens leksaker.

öppen spis

Himla skönt när man har fri sikt mot öppna spisen. Och i och med det så passade jag på att ändra lite på hyllan ovanför den.

öppen spis

Nu är det lite blandad kompott på den, precis så som jag gillar mest. Tavlorna kommer från Desenio, vasen längst till vänster kommer från min farmor, den höga ljusstaken är från Olsson & Jensen, fotogenlampa från Karlskrona Lampfabrik, liten glaslykta Kastehelmi från Iittala och den rostfria kommer från Stelton.

Igår hade jag en riktigt jobbig dag:( När man fastar så är alltid de två första dagarna värst och igår gjorde det nog inte saken bättre av att vi åkte till Båstad och invigningen av Tennisveckan då Eric Saade uppträde.

eric saade1

 

eric saade2

 

Jag var helt yr och matt när vi kom därifrån och det var ofantligt skönt att komma hem och ta min proteinshake med jordgubbar. Smoothien hjälpte lite grann, men det fick ändå bli en tidig kväll då huvudvärken låg som ett tungt band över min panna. Någon gång i natt hamnade jag i ketos. Helt sjukt att jag kände det men helt plötsligt så släppte huvudvärken och jag började känna mig så mycket bättre. Igår hallucinerade jag om mat hela dagen, i dag hoppas jag att det blir bättre.  Och faktum är att idag får jag faktiskt äta ett mål som innehåller ca 600 kalorier. Längtar!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply happyvardag 15 juli, 2015 at 13:36

    Jamen usch, det där är inte så lätt med dieter och detox men så skönt när man liksom hamnar rätt. Har själv haft en riktig dipp med mitt magtrassel här i Florida och fått backa bandet om man säger så. Det jobbiga är att månag av de ”nyttiga” saker jag gillar också bör undvikas – konstigt det där men men….FodMap-metoden som jag kört sedan den 4 januari har ju dock hjälpt mig att för första gången i mitt liv vara normal i magen så….Det får vara värt det. Hoppas du mår bättre idag vännen….
    Kram Mia
    http://happyvardag.se/2015/07/15/dar-klockan-alltid-ar-halv-elva/

  • Leave a Reply