de där dagarna som kallas livet

att smalna av

Denna ofantligt mörka och regniga lördag startade hos Magdalena på Nidenom. Mina hårslingor har nu suttit i åtta veckor så det var verkligen hög tid att ta bort dem. Mitt eget hår hade vuxit så mycket så det riskerade att bli tovigt emellan slingorna och mitt eget hår.

4V5A0865

Vad gäller kvalitén så har den verkligen varit helt fantastisk. Jag har satt i slingorna tre gånger och jag skulle lätt kunna sätta i dem en gång till så om man slår ut kostnaden så blir det inte mycket alls. Och dessutom mycket, mycket väl värt det för oss med tunn kalufs. Jag har bara haft en rad med slingor men vissa väljer att sätta två. Det är upp till var och en hur man känner. Här kan ni läsa om första gången jag satte i slingorna och här kan ni läsa om tredje gången.

4V5A0918-2

Såhär ser jag alltså ut nu utan mina extra slingor och visst, det kanske inte syns så mycket men det KÄNNS. Skulle nog kunna säga att extensions är lätt beroendeframkallande;) Mitt hår är så sjukt tunt att det har varit ett nöje att äntligen få uppleva lite hår. Inte minst när det kommer till uppsättningar.

4V5A0860-2-2

Magdalena är verkligen fantastiskt duktig. Hon har jobbat sig fram till en nyans som passar mig perfekt och hon har introducerat mig till hårförtjockning.

4V5A0877

Jag bad Alba ta lite bilder så att man skulle kunna se håret men det blir ju ibland sådär när man ber tweenies att hantera kameran haha.

4V5A0915-2

4V5A0905

Jag tror att hon jobbade lite för hårt för att få fokus på Billie:)  men hon fick ju fokus på den snygga vasen från Cooee design.

Jag kommer låta håret vila nu under sommarmånaderna och sedan ta tag i slingor och färg därefter igen. Får bara hålla tummarna för att inte solen också har tagit semester för visst känns det väl ändå så….

Kram & ha fin lördag ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply