de där dagarna som kallas livet, Inredning, spanien

att unna sig lite lyx

För lyx det är det alldeles för lite av i mitt liv för tillfället. Det hinns liksom inte med. Men igår så tog jag mig tiden att träffa min fina Jessica som jag snart har känt i ett helt år. Som var den första som välkomnade oss när vi kom hit till Spanien för snart ett år sedan, som satt här på trappan och kändes som den där lugna klippan att luta sig mot när hela världen snurrade så där galet fort. Som pratade bred skånska och hade med sig en ”Brita-karaff” och en flaska med aloe vera juice som man skulle hälla i vattnet för att det skulle smaka godare. Jessica, Jessica du anar inte så mycket du har betytt och betyder för oss ♥

Tänk så mycket gott den här ”bloggvärlden” för med sig. För det var just genom våra bloggar som vi lärde känna varandra, och som vår vänskap växte fram. Att vi sedan fick chansen att lära känna varandra irl och bo och umgås i Spanien har ju bara varit sååå häftigt.

Igår så tog vi en brakfrukost på Reserva del Higueron, med cava och utsikt över fantastiska berg och hav. Sen en lååång pratstund på det. Välbehövligt och så välkommet! Hus, barn, renoveringar och allt har kommit emellan så nu var det ett tag sedan.

 

I morse gick faktiskt K upp med barnen och lät mig dra mig en stund, och det var sååååå skönt att för första gången på vad som känns som veckor slippa slagsmålen vid frukostbordet:) Efter en liten sovmorgon åkte vi upp till klubben igen och spelade tennis med pappa, superkul och det gav en hel del plus på energikontot. K jobbar i kväll också och mamma, pappa och jag tog med oss barnen och gick ut och käkade buffé på Mr Wok, barnens favvo-ställe. Själv åt jag så att jag mådde illa men jag har bara mig själv att skylla. Gott var det nevertheless, både maten och att slippa laga och plocka undan efteråt.

Hoppas att ni har haft en härlig torsdag! I morgon kör vi fredag igen. Tjolahopp!

Kram

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Annorlunda underbara 10 april, 2014 at 21:48

  Åh så fint skrivit, detsamma hjärtevän. Så mkt skoj vi haft och mer kvarstår.
  Det var en fruktansvärd bild….men dt e väl så man ser ut på morgonen <3
  Kram i mängder
  http://annorlundaunderbara.styledevie.se

 • Reply Stoffisen 11 april, 2014 at 14:06

  Ni är så fina båda två. Oavsett vilken tid som än är på dygnet. Använder ni Photo shop 😉

  Kram
  Stoffe

  • Reply Piccolecose 14 april, 2014 at 20:30

   Och du är bara så himla, himla fin! PS javisst:)
   Kram

 • Reply Ninelin 11 april, 2014 at 18:18

  Har sådan lust att bara sälja av allt och åka till Spanien, prova och bo, men är rädd för att det är svårt att komma tillbaka om jag ångra mig. . .

  Nu tänker jag njuta av lite påsklov.

  Kram N

  • Reply Piccolecose 14 april, 2014 at 20:31

   Haha, ja det är nog lätt att bli kvar här:) Träffade några igår som kom ner för 7 år sedan och som hade planerat att vara här i 6 månader.
   Ha en fin påskvecka!
   Kram

  Leave a Reply