familj, kläder och mode

back to school

Ja, idag var det verkligen back to school för mina barn och för barnen på den skola som jag nu arbetar på. Jag har fortfarande knappt förstått hur lyxigt det är att ha fem minuter till jobbet med cykel. Sååå mycket tid man spar och så mycket det förenklar vardagen här hemma. En sak som är mysig vid skolstart, precis som vid skolavslutning, är att många gör sig lite extra fina som för att fira att skolan nu är på gång igen. Dessutom är det hög tid att uppdatera barnens garderober inför hösten. Just nu kör Ellos en superkampanj med 25% på alla barnkläder och barnskor inklusive varumärken med fri frakt + fri retur. Galet bra!! Ange koden 345409 i kassan för att aktivera rabatten. (Som vanligt är det bara att klicka i kollaget för att komma till den)

Albisen och jag satt en stund tillsammans och kollade igenom lite av vad hon önskade sig inför hösten. Och äpplet faller ju liksom inte särskilt långt ifrån trädet om man säger så, haha:)

Kram ❤️
(inlägget är i samarbete med Ellos)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ekenäsliv 18 augusti, 2016 at 17:23

  Hej!
  Här börjar de först på måndag… Seeeent tycker jag.
  Men de slutade ju sent med å andra sidan.
  Å nu är det ju tiden när man undrar vad som hänt med kläderna i garderoben under sommaren, när typ det mesta är för kort… 🙂
  Bara att shoppa nytt! Önskar man själv kunde ha samma orsak liksom 😉
  Kram Anna

 • Leave a Reply