Inredning, le piccole cose, spanien

back on track

rebecca3

 

eller rättare sagt uppkopplad igen. Idag efter att vi var färdiga med morgonens bestyr så styrde vi kosan mot Marbella och det stora köpcentrat La Cañada, där det finns en Apple butik. Så häftig den är!!!! Inte nog med att den är gigantiskt stor, det är också datorer, iPads och ajfånar i mängder och flera öar med datorer och surfplattor dä rman kan slå sig ner medan man väntar på sin tur. Sedan så finns det inte någon kassa där en person står och tar betalt utan personalen är liksom ambulerande och går runt ibland kunderna med sina iPads. Riktigt coolt och så high tech:) Och nu har jag då fått min telefon åter. Eller min och min, jag fick köpa en ny då min gamla trasiga var utom allt hopp.

rebecca2  Här är rätt varmt och fåglarna kvittrar. Det känns ungefär som en vårdag i april/maj och det är ljuvligt. Idag har temperaturen visat på 19° och solen har varit framme. Detta till trots så bär vi ändå lite tjockare jackor:) Barnen har täckjackor på sig till skolan och jag kör med min Barbour som jag köpte förra året.

rebecca1Fast den behövdes egentligen inte alls för det funkade lika bra utan. Såååå skönt att slippa alla bylsiga kläder, regn, slask och snö. Vi pratade med barnen idag om att det faktiskt är snö hemma i Sverige nu  och KALLT men de har rätt svårt att tro det. De har verkligen kommit in i livet här nere. Alba är så otroligt fascinerad över allt som finns i matbutikerna och nu har hon fått dille på lufttorkad skinka och tycker det är så häftigt med alla dessa skinkor som hänger i affärerna. Det är ju inte som en svensk julskinka, utan här är det ett grisben, skinka och klöv. Hela benet alltså med klöven kvar som är torkat och som hänger överallt. Typ såhär.

foto-jamon-domecq

Albas högsta önskan för tillfället är att vi ska köpa hem en sådan här och ha ståendes i vardagsrummet.

I morgon är det förutom Lucia, även Julmarknad på Svenska skolan och jag har förberett för fullt ikväll. Det ska bli så roligt! Det kommer att bli ett luciatåg med de små barnen och ett med de stora barnen. Fantastiskt!

Önskar er en riktigt, riktigt fin luciadag!

KRAM

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Alexandra 28 december, 2013 at 19:29

    Hola. Bra smak din dotter har, det finns ju inget godare än en Jamón de Bellota … Om ni fundetar på att köpa en att ha i erat casa så finns det att köpa benfri. altsá utan klöver och ben och det är mycket enklare att skära den. Un saludo /Alexandra de Gran Canaria

  • Leave a Reply