badrum, Inredning

badrum i mjuka pastellfärger

Det som drar mina blickar tills sig lite extra för tillfället är inte helt oväntat interiör och exteriör. Vi har ju ett helt hus som är i behov av vår kärlek och omsorg. Via Daniellas blogg så fick jag syn på detta underbara badrum från Ballingslöv.

ballingslöv

Kombinationen med den rosa pastellen mot koppar är riktigt, riktigt snygg. Det blir så mjukt och varmt. Man vill bara krypa in i det där badrummet:) Det är snyggt att man också har plockat upp kopparfärgen på blandaren och använt den till knopparna och någon skål. Jag har hört att en accentfärg ska återkomma på tre olika ställen för att det ska bli lyckat och det gör den ju här. Växten sophora gör sig också väldigt fint i ett badrum.

ballingslöv2

Allting är väldigt enhetligt och känslan av värme och mjukhet går igenom i varenda liten detalj.
ballingslöv3

Nu äntligen har jag fått i mig frukost. Fastedagen igår var jobbigare än vad de tidigare har varit. Min huvudvärk satte nya rekord, milt sagt. I går kom också K hem efter några dagar på resande fot och som vanligt så ger sig min trötthet till känna när han kommer hem. Tack och lov fick jag sova nästan hela natten, blev bara väckt av en hungrig bebis en gång vid 1.30-tiden.

Nu väntar jag på att K ska komma tillbaka efter att ha skjutsat barnen till skolan, de början kl. 9 här nere. Därefter ska jag bege till mig gymmet och träna lite. Därefter väntar en del ”jobb”, jag har både min kurs som jag håller på med och sen var det det där ”andra” också som jag berättar mer om senare.

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply lingon 22 oktober, 2013 at 08:36

  Men du vad fint badrum. Jag gillar det och när jag tänker efter är det ju ljust med inte vitt. My style…
  Hoppas du slipper huvudvärken i dag och har det bäst!
  kramar

 • Reply Nillan 22 oktober, 2013 at 08:52

  Jättefint badrum! Jobbigt med huvudvärk så ofta. Tror det är 5:2 dieten som är boven i dramat. Gå tillbaka till att äta ”normalt” varje dag, så blir du säkert av med huvudvärken

 • Reply KniktElin 22 oktober, 2013 at 11:30

  Vilken mysig sida du har! Mycket feel good och inspiration. Livet påminner mig om när jag var lyxhustru i Singapore och hade mycket tid till mig själv och familjen. Njut! 🙂

  • Reply pilotfrun 24 oktober, 2013 at 20:04

   Tack! Och vad kul att du hittat hit. Ja, visst är det en lyx att få befinna sig i ett varmt land och vara hemma med sina barn. Helt underbart och så tacksam är jag attvi har fått denna chansen:)
   Kram

 • Reply Johanna 22 oktober, 2013 at 13:49

  Riktigt fint badrum, man vill bara applicera det hemma hos sig själv! 🙂

  Men jag håller med Nillan. Varför utsätta sig för något som gör att man mår dåligt och har huvudvärk? Vill INTE kritisera andras dieter och matval, men jag själv har bara sååå svårt att se hur man kan göra så. Svårt att se långvariga, hälsosamma och sunda livsstilar i längden genom att svälta kroppen. Nejtack. Lagom med motion, bra mat, lite sämre mat vissa stunder och dagar och njuta av det goda låter mer som min melodi.
  Men som sagt. Man väljer själv!

  Blir bara så nyfiken på varför man väljer att äta enligt 5:2 dieten för exempel? 🙂

  • Reply pilotfrun 24 oktober, 2013 at 20:00

   Nej, det kan ju låta lita knasigt att man väljer att gå utan mat. Frivilligt. Men nu är det ju så att just periodisk fasta är väldigt bra och har flera hälsosamma effekter. Jag har tidigare provat att fasta, fast få under fem dagar i rad. Och det kan jag säga var ren tortyr de första två dagarna och därefter var det en himla skön känsla. Jag har nog aldrig varit så pigg. Märkligt! Jag fastar inte för att gå ner i vikt, då jag inte har något direkt överskott (enligt mig i varje fall;) utan bara för de hälsomässiga effekterna. Nu har jag bara provat i två veckor men skulle det visa sig att jag går ner mycket i vikt så kommer jag prova att antingen bara fast en dag i veckan, alternativt har färre timmar mellan måltiderna.

   • Reply Johanna 25 oktober, 2013 at 07:05

    Okej! 🙂

    Alltid spännande att höra hur andra väljer att göra och deras argument för det.
    Jag hade aldrig valt att fasta, äta si eller så (när det kommer till vissa extremdieter). Jag anser att livet är på tok för kort och värdefullt för det. Absolut om man lider av övervikt, fetma osv och rent av behöver en diet för att kroppen faktiskt ska överleva ..
    Men njää inget för mig. Jag satsar hellre på ett levene med träning 3-4 dagar i veckan, förhållandevis bra, ren och god mat. Men att utesluta det goda i livet? Aldrig 🙂
    Och jag har inte heller varesig extrakilon eller hälsoproblem att tampas med. Och mina godispåsar på helgen är inte av den lilla varianten, I tell you 😉

 • Reply Jeannaz 22 oktober, 2013 at 19:26

  Guud vilket fint badrum!!!

 • Reply Sofia 23 oktober, 2013 at 08:36

  Underbara kombinationer i färgvalen!

 • Leave a Reply