badrum, de där dagarna som kallas livet, kläder och mode

Badrum och Dublinförberedelser

Den här dagen har gått i ett. Så är det med tre barn och en resa runt hörnet. Tänk att det är hela fjorton år sedan jag flyttade från Dublin och hör och häpna, har inte varit tillbaka en enda gång. Det ska bli sååå fantastiskt roligt! Tycker alla tjatar om Paris, men har man inte varit i Dublin så har man missat något. 

Jag har städat och fixat här hemma och faktum är att inspirationen som varit på vift ett slag kommit tillbaka. Badrummet fick sig en uppfräschning. Inte för att det på något sätt var ofräscht men jag satte upp en lampa och lite växter och hängde upp nya hamamhanddukar.  

Fler bilder kommer lite senare om tid finnes. Jag tycker så mycket om ”vårt” badrum och är nöjd med materialvalen vi gjorde. Kök och badrum är ju de mest kostsamma men viktigt då att välja sådant man inte tröttnar på. Jag har svårt att tro att jag kommer tröttna på puts, rektifierat kakel och kalksten:) 

Inför trippen har jag uppdaterat garderoben lite och denna kappa från HM följer givet med.  

 
Ett perfekt övergångsplagg innan den riktgt kyliga vinden är här. Jag beställde också en hatt som även den följer med i resväskan. Men innan jag tar kväll ska barnen nattas, det sista packas och lite jobb förberedas. 

Kram så länge ❤️

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply anita wag agrimanaki 10 september, 2015 at 20:34

  åh, snälla skriv mycket om Dublin. Jag har aldrig varit där och min man och jag har aldrig varit på resa tillsammans annat än till Sverige på våra 23 år….men vi har nu planer på att åka till Dublin (Bray, tror jag det heter, lite utanför) för att besöka vänner.

  • Reply Rebecca 16 september, 2015 at 21:43

   Åh, klart ni ska åka!! Jag ÄLSKAR Irland och Dublin. Ni kommer inte att bli besvikna. Människorna, kulturen ja hela alltet. Kram

 • Reply Tess 11 september, 2015 at 18:10

  Då lär vi ha bott i Dublin samtidigt 🙂
  Det tog ett bra tag för mig att åka tillbaka dit på besök också. När jag väl kom dit åkte jag tre gånger på kort tid… och nu har det gått 5 år sedan jag var där sist igen 🙂 Ha det så kul!

  • Reply Rebecca 16 september, 2015 at 21:44

   Wow, tre gånger på kort tid. Det är ungefär lite så jag känner nu. Jag vill bara tillbaka!! Dublin är verkligen en underbar stad. Kram

  Leave a Reply