Okategoriserade

Badrumsritningar

Så här kommer det att se ut, badrummet på ovanvåningen.

IMG_0564.JPG

Då vi är fem i familjen, varav tre barn som sedermera ska samsas om faciliteterna så har vi valt att sätta in två tvättställ.

IMG_0565.JPG
Tvättstället heter zura och är gjort i något slags stenliknande material. Det är också utformat som så att det inte finns någon bottenventil, utan det är lutning på handfatet så att vattnet rinner inåt istället. Perfekt för små som borstar tänderna. Kanske ser ni hur jag menar på denna bild.

IMG_0240.PNG

Under handfaten kommer vi att ha en kommod med fyra lådor. Den vi valde är matt vitt och har integrerat grepp, alltså utan handtag.
Eftersom vi vill ha mycket förvaring så har vi också valt att sätta in extra förvaring i form av högskåp/garderober på den högra väggen. De kommer att monteras på väggen en liten bit ovanför golvet och inte gå ända upp till tak. På så vis känns rummet luftigare. Vi har en bild av hur vi vill att det ska se ut när det är klart och det är bara att hoppas att det kommer att bli lika bra som vi har tänkt oss. Nu ska jag leta efter blandare och porslin:) Kakel kommer förmodligen (precis som med badrummet där nere), väljas i absolut sista sekund.

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Hovdamen 12 november, 2014 at 11:46

  Det kommer att bli urtjusigt! Så kul att välja ut allt nytt men svårt!! Jag vet när vi renoverade båda våra badrum, det tog jättelång tid att komma fram till vad vi ville ha.

  Kram

 • Reply Frida 11 september, 2016 at 18:52

  Hej, hittade sidan när jag letade efter det där handfatet ni har, Zura

  Får man fråga va de kostade?

 • Leave a Reply