Inredning, kläder och mode

bästa budgetjeansen från Gina Tricot

Jag älskar verkligen jeans, och jeansen Kristen från Gina Tricot tillhör mina absoluta favoriter. De passar min kropp perfekt! Jag vet inte hur många olika nyanser jag haft dem i. Jag köpte dem till och med i några storlekar större när jag väntade Bruno och hade som gravidjeans. De är låga i midjan så det gick utmärkt att ha dem under magen.

De jag köpte nu är mellanblå, härligt stretchiga och med lite slitningar i tyget. Det som är bra med dem är att de är lite korta, även på mig som bara mäter dryga 1,60m. Och sen har de schyssta dragkedjor vid foten också.

På Gina hittade jag också en snygg topp, lite sådär bylsig och omlott i ryggen. Jeansen hittar ni här och toppen här

Här ser den kanske lite väl knasig ut men det vara bara för att jag hade kravlat omkring på golvet minuten innan så det bjuder jag på:) Gina hade en lite bättre bild på sin hemsida.

Jag är hemma och hälsar på hos mina föräldrar en vända. Riktigt kul att vara i Karlskrona igen! Jag har både hunnit med att hälsa på släktingar och träffa fina vänner. Tänk vad mycket man hinner på en dag. Då man inte har några barn i släptåg vill säga:) Märklig känsla dock…… Nu ska jag bläddra igenom CHIC som jag plockade upp i matbutiken innan.

Ha det bäst!
Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenny Isberg 14 maj, 2014 at 07:45

  Läste ditt inlägg om längd på jeans. Såg det här och tänkte på dig… 😉
  http://www.doityourselfdivas.com/2011/12/diy-hem-jeans-fast-easy.html

  • Reply rebecca 14 maj, 2014 at 11:56

   Du är för söt Jenny! Tack:) Och KRAM

 • Reply Helen 14 maj, 2014 at 08:42

  Vilka snygga jeans. Jag är i behov av ett par nya så detta var ett bra tips. Dessutom lagom pris! Inte alltid man är sugen på att lägga 1500 på ett par nya…

  • Reply rebecca 14 maj, 2014 at 11:56

   Precis så jag också känner! Och dessa är toppen tycker jag!

  Leave a Reply