skönhet, tips

Benefit cosmetics

Sicken seg söndag det har varit idag….. Vi hade vänner över på middag och kom inte i säng så där överdrivet sent, men tydligen tillräckligt för att man ska känna sig lite sliten;) Segheten till trots så har det ju varit en helt fantastisk höstdag och vi har spenderat en del tid i trädgården för att planera lite inför kommande dränering.

Tänkte att jag bara måste tipsa er om ett av mina absoluta märken när det gäller make-up – nämligen Benefit. Första gången jag stiftade bekantskap med Benefit var faktiskt i Dublin för tretton år sedan. Då fanns märket inte att få tag på här hemma i Sverige. Sen när jag flyttade tillbaka hit så beställde jag produkterna på en brittisk sida, och för något år sedan började även de svenska nätbutikerna få upp ögonen för märket.

benefit1

Väl på flygplatsen i Dublin så kunde jag inte låta bli utan att gå där och gotta mig bland deras sortiment. Det som fick följa med hem då var detta, en make-up box med olika ögonskuggor, en mascara som är helt sagolik och som gör så att fransarna verkligen ser så mycket längre ut, en ögonfransgelé (fibergel) Give me brow som sätter sig på hud och hår. Den ”skapar” bryn där det egentligen inte finns några samtidigt som den bygger upp bågen. Helt grym produkt!

benefit2

Mascaran har som ni ser en speciellt utformad borste som gör att man kan applicera mascaran längs med fransroten. En annan sak som jag verkligen gillar med dessa produkter, förutom att de är grymma, är att förpackningarna är som små konstverk i sig och det medföljer alltid små manualer på olika sätt att sminka sig beroende på vad man vill ha för look. I like! Som sagt, Benefit finns numera att köpa här i Sverige, bland annat på Sephora men också på diverse nätbutiker. Om ni inte har provat än så gör det! Ni kommer förmodligen att bli lika fast som jag;)

Nä, nu ska jag ta kväll och sätta igång några avsnitt av Homeland och bara relaxa. Ska bli helt ljuvligt!

Hoppas att ni har en riktigt skön helg!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply