Okategoriserade

Blåbärssoppans lov och färgglad våning

Ja, internet har trilskats med mig ordentligt den senaste veckan och det har varit nästintill kört att koppla upp sig över huvud taget. I stugan finns inget wifi och jag måste alltså förlita mig på ajfånen, vilket inte alltid är så lyckat.

När jag sen igår äntligen fick igång internet igen, då blev jag magsjuk. Maginfluensan från helvetet har varit på besök och natten mellan söndag och måndag fick jag inte många minuters sömn. Nu på kvällskvisten har jag lyckats få i mig ett halvt glas blåbärssoppa, men det är också allt det senaste dygnet. Dricker ni också blåbärssoppa när ni har varit magsjuka? Tja, nu är det på väg att vända och denna dagen går väl inte direkt till historien som den mest händelserika. Jag har legat i sängen hela dan.

När jag då äntligen fick igång internet hade jag lite att läsa ikapp så klart på diverse bloggar och dylikt. Och det hem som varit mest ombloggat den senaste veckan är utan tvekan detta.

IMG_0481-1.JPG

IMG_0487-1.JPG

IMG_0484-1.JPG

IMG_0485-0.JPG

Som tillhör kreativa Isabelle McAllister. Alltid lika kul att kika in hos kreativa människor då deras hem ofta sticker ut lite extra med fiffiga lösningar och annorlunda färg-och tapetval.

IMG_0483.JPG

IMG_0482.JPG

Objektet är till salu via mäklarbyrån Fantastic Frankl, och om ni är intresserade av att se på fler bilder så hittar ni dem här.

Ha en fin kväll så hörs vi förhoppningsvis imorgon igen!

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply I mitt huvud 3 november, 2014 at 18:17

  Hua, krya på dig!!!

  • Reply rebecca 3 november, 2014 at 23:22

   Tack!

 • Reply happyvardag 3 november, 2014 at 19:23

  Fruktansvärt läskigt med magsjuka ……bläh! Krya på dig vännen…Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/11/03/att-vilka-knoppa-lagom-till-bolibompa/

  • Reply rebecca 3 november, 2014 at 23:34

   Tack söta du!Ja, magsjuka är verkligen horribelt. Kram

 • Reply annorlunda underbara 5 november, 2014 at 19:32

  Men ptvi…här sitter jag med uppsågad näsa och försöker få i mig 2 skedar yoghurt..inte heller så himla roligt…..Kram J

 • Leave a Reply