Inredning, trädgård

black ginger

Denna fina kruka vid namn Ingefära har jag kollat på några gånger på IKEA de senaste gångerna jag varit där och jag gillar den skarpt. Och är jag fick syn på den i svart så kändes dem liksom bara ännu mer rätt.

ingefära

 

Det är duktiga Pella Hedeby som har fixat till IKEAS inspirationsblogg Livet Hemma, och viss blir man väl sugen på att köpa hem lite mattsvart krukfärg……Jag gillar även det fina skåpet Hindö som fungerar lika bra inne som ute. Snyggt med blandade trädgårdsstilleben även om jag antar att det inte skulle se såhär cleant ut hemma hos oss:) Vi är verkligen i stort behov av förvaring och håller just nu på att kolla på lite skräddarsydda lösningar som skulle kunna funka här hemma. Vi gillar ju att bygga, måla och anpassa saker så att de passar med oss och hur vi vill ha det. Sen är jag också på jakt efter lite fler antika möbler då jag känner att jag behöver det för att balansera upp lite här hemma.

Hindö

Visst är det väl förresten helt underbart att kvällarna bara blir längre och ljusare. Helt plötsligt är ju inte dagen slut för att man kommer hem från jobbet. Så nice!

Nu är det läggdags här för hela slanten och efter det sjunker vi nog ner i soffan med ett avsnitt av House. Önskar er en skön kväll!

KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply