Inredning, vardagsrum

Bland det vackraste jag sett

De här bilderna har några år på nacken men ack sicken perfektion de andas. Våningen är så vacker att i varje fall jag nästintill tappar andan varje gång jag ser de här bilderna. Kan vara det snyggaste jag sett faktiskt!

skåne1
Snygga soffan från Acne, inspirerad av Carl Malmstens Berlinkollektion som jag helt ärligt inte vet om de fortfarande finns i produktion. Tom Dixon borden tycker jag att man ser mer och mer av och lampan Cesta står där så snyggt i hörnet. Lägenheten var med i ett reportage i Residence redan 2011 men det hade lika gärna kunnat vara nu. Alla material, lampor och inredningsdetaljer är lika heta nu som då.

skåne4

De två stolarna, Harry Bertoias Diamond chairs inhandlades tydligen för 6000:- för båda då det begav sig.
skåne9

skåne8

skåne2

skåne5

skåne6

skåne7

Och matbordet med en gigantisk marmorskiva hade jag inte heller tackat nej till. Galet snyggt men lite rädd att man kommer tröttna om man kör på för hårt. Dock är jag otroligt trött på det vi har så det ska vi nog sälja snart och byta ut mot något annat.

Ha en fin dag!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Cecilia 11 november, 2015 at 18:59

    Ren perfektion

  • Reply Tessan 12 november, 2015 at 07:44

    Vansinnigt snyggt! Love it!

  • Leave a Reply