badrum, de där dagarna som kallas livet, hus och renovering, Inredning

blandat från helgen

Måndag och ny vecka, solen skiner och det finns egentligen inte mer att önska. Gårdagen var toppen och fortsatte i samma sköna stil som den började. Istället för presenter så fick jag härlig egentid vid poolen. Sola, slappa och bara tanka välbehövlig och solfylld energi. Och det behövdes, efter två antibiotikakurer har energin varit lite sådär.

Kan det bli härligare liksom?

En annan angenäm sak under helgen har varit att titta på de kalkstensprover som K fick med sig hem häromdagen. Vi hade ett annat prov innan, men den kalkstenen var ännu mörkare. Själv gillar jag dessa bättre.

Jag gillar den till vänster bäst; den ser lite gulare ut på bild än vad den är i verkligheten.  Vilken tycker ni är finast?

Jag vet inte om ni kommer ihåg det badrum som jag visade som ligger till grund för min moodboard för badrummet.

[bilder: Oscar Properties]

I helgen hann vi också med ett besök på vår favoritrestaurang och kvällens special var grillad tonfisk. Så fantastisk gott! Och medan killarna satt och kollade finalen i Champions league  så smakade vi dessert och mös.

Denna bild lade jag upp på min instagram från kvällen. Ni vet väl att ni kan följa med där, ni hittar mig under rebeccapecci eller också så klickar ni här så kommer ni direkt till min profil.

KRAM och

Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Helen 26 maj, 2014 at 09:10

  Vilka bruna snygga ben du har! Orättvist! Mina blir aldrig sådär jämnt bruna och fina…
  Håller med dig om kalkstenen, den till vänster är finast! Ljus och fräsch och fin.

  • Reply rebecca 27 maj, 2014 at 20:31

   Tack Helen! Ja, visst blir väl den ljusa plattan snyggast. Vi hade mörkt grå i förra badrummet så nu vill jag ha det så ljust som möjligt.
   Kram

 • Reply lifes silverlining and i 26 maj, 2014 at 10:52

  Vilket fint badrum! Och så kul att få planera lite nytt. Skulle gärna göra om vårt men det är för fint fortfarande men smaken har ju ändrats liksom:) fin bild på dig och dottern! Kramar Pernilla

 • Reply Annika 26 maj, 2014 at 12:20

  Är lite avis på dina bruna ben. Mina vågar jag nästan inte låta komma fram så bleka är de. Måste nog fuska lite med bus-kräm innan. Båda proverna du visar är fina men den vänstra tycker jag nog ändå är lite snyggare. Spännande det ska bli att se resultatet. Ha en fin dag. Kram Annika

  • Reply rebecca 27 maj, 2014 at 20:32

   De blir rätt snabbt bruna här nere:) Dessutom får jag lov att erkänna att jag glömde bort att smörja in dem. Första gången sen vi kom hit faktiskt så nu får de vila ifrån solen ett litet tag.
   kram

 • Reply Annsoh 26 maj, 2014 at 14:13

  Hej! hoppas allt är bra! hur har helgen varit :)? kram!

 • Reply LIVSGLITTER 26 maj, 2014 at 18:51

  Oh så ljuvligt, och vilka bruna ben! Måste jobba lite till på mina haha!
  Ha en fin kväll!

  http://livsglitter.blogspot.se

 • Reply Sofia - Strawberry Dreams 26 maj, 2014 at 19:34

  Men ohhh wow. Vilket fint badrum! Och härlig helg.

 • Reply frida svensson 27 maj, 2014 at 08:09

  det där poolhänget ser galet lockande ut! och dina inspirationsbilder var grymma! vilken bra smak du har!

 • Reply A-k 27 maj, 2014 at 12:19

  Båda är lika fina. Den mörka tycker jag ger ett lite mer ”lyxig” känsla den ljusa är lyxig men också lite mer ”vardaglig”. Men bara lite och så beror det ju på rummet i sig hur slutresultatet blir. Vilka roliga val att behöva göra, med tanke på ert förra hus så blir det nog kanon viker du än väljer

  • Reply rebecca 27 maj, 2014 at 20:34

   Ja, vi får hålla tummarna för att det bli bra i slutändan. När man är mitt upp i det och det är otroligt många val att göra är det så lätt att man liksom missar något. Jag håller med om att den grå ger en lite lyxigare känsla, men jag är samtidigt ute efter att få det så ljust som möjligt.
   Kram

 • Reply Petra 27 maj, 2014 at 22:07

  Åh så fina kalkstensgolv! Vad heter märket? blev väldigt förtjust i den gråa plattan! Hälsningar Petra

  • Reply rebecca 28 maj, 2014 at 09:37

   Hej Petra!
   Märket på kalkstenen är Jura, och färgen är ljusgrå.
   /Rebecca

  Leave a Reply