allt som är vackert, sovrum

blomstertjuvar

Alba och hennes söta kompis tillbingar större delen av dagarna lekandes ute i trädgården. De har fantasi som heter duga och förvandlar allt möjligt till vad som helst. Det är inte utan att man blir smått avis.

4V5A1178Idag kom de dock in med ett gäng plockade blommor vilket vi har sagt är no no. Det är ju faktiskt så att blommor är vackra där de står och sedan så ska man ju inte ta för vana att plocka av de blommor man har i sin trädgård. Fast efter att jag hade gett dem ett varningens ord så kunde jag ändå inte låta bli att småle och tycka att det var mysigt gjort.

4V5A1174

Vem vill inte ha en sån här bukett egenplockade blommor liksom. Som gör sig galet vackert i kvällssolen. Jag har faktiskt tänkt att jag ska gå ut och plocka lite flox men tjejerna han före mig.

4V5A1181

Dessutom doftar de helt magiskt. Har placerat ett gäng på matbordet också. För övrigt ser det fortfarande ut som att en tornado har dragit fram här. En sak drar liksom med sig en annan och i och med att jag flyttade ner Brunos rum så var jag tvungen att påbörja operation utrensning i samma veva. Lär väl hålla på några månader till innan allt är klart…..

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply