Inredning

Bloomingville kommer med våren

Under tiden som jag väntade på att kakan i ugnen skulle bli klar så hamnade jag av en slump på Bloomingvilles sida när jag letade efter en kruka och jag har totalt missat deras SS15 kollektion. Kände direkt att det var love at first sight. Tror nog att många av er också kommer att bli förälskade. Visst känns det väl hel rätt, och så in i bängens vårfräscht dessutom. De snygga amplarna hade gärna fått flytta hem till mig, känner att jag har lite ampelsug faktiskt.

Visst är de väl bara helt ljuvliga?!

Livsfarligt det här alltså!! K och jag sitter här uppkrupna i soffan och gläds åt lite olika saker. Han åt att åbäket till TV äntligen har kopplats in (eller vi har så klart kopplat in den -det görs ju inte av sig självt:) och jag åt att surfa lite inspiration. I morgon beger vi oss till det stora blågula huset för att inhandla TV-bänk. Just nu står den lite temporärt på ett sideboard……

Kram och god natt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply