Inredning

Bloomingville SS 2016

Inte ens har julgranen åkt ut genom dörren (även om den mycket väl hade kunnat göra det för den har, hör och häpna, torkat!!) förrän jag börjar dyka ner i diverse vårkollektioner. Medan barnen kollar på Alvin & gänget så surfar jag inspiration. Inte för att jag inte gillar animerad film men just Alvin & gänget är jag liiite trött på. Och när de sjunger Beyoncé…. save my ears;)

En färg som, förutom rosa, syns mycket nu till våren är blått. Jag har inte varit särskilt förtjust i blått på många många år, inte sedan jag målade både väggar och tak mörkblå i mitt tonårsrum, men faktum är att mina ögon har börjat tycka om det lite igen. I Bloomingvilles SS 2016 kollektion så är det just olika nyanser av rosa och blått som dominerar vad gäller färg.

bloomingville SS16

bloomingville SS16

Fint, ojämnt och skirt porslin med guldkant är också väldigt tjusigt. Jag gillar särskilt ojämnheten och att kanterna inte är helt rundade och släta. Känns som att vi kommer att se mer av detta.

bloomingville2

bloomingville5

bloomingville3

En trend som håller i sig är väggbonader. Själv har jag haft en crush på dessa i många år även om jag inte har hängt upp alla de bonader som jag har. Det och en massa broderade tavlor som finns utplacerade på diverse ställen i huset. Det är något visst med handarbete och känslan av att någon har lagt ner flera timmars arbete på dem.

bloomingville4

bloomingville7

Ha en skön kväll!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply