Inredning

Boa inför hösten

Oj, så länge sedan det var som jag skrev några rader. Veckorna har rusat iväg precis som de brukar göra när terminen kör igång igen. Barnen börjar skolan och ska komma tillbaka in i rutiner och samma sak gäller deras mamma. Denna höst kan jag inte direkt påstå att jag var särskilt utvilad efter sju veckors ledighet, snarare motsatsen. Denna sommar har K jobbat mer än någonsin och att köra familjen AB själv tar på krafterna. Därför bestämde vi oss för att ta en veckas semester i september så vi kan åka iväg och slappa, bada och lapa sol.

Nu när mörkret börjar omfamna oss igen så känns det åter kul att börja fixa inne och vi har ett par projekt här inne som vi behöver ta itu med. Bland annat så ska vi göra om den hörna i köket som vi lämnat åt dess öde sen vi flyttade in. Vi ska beställa fler köksskåp och get rid of ett stort brunt skåp som vi har i hörnan nu. Sen är det ju alltid gratis att önska sig också, så jag har satt ihop en liten önskelista med prylar jag skulle vilja ha till mitt kök/vardagsrum.

Boa inför hösten

Den klassiska hyllan Pilaster, formgiven av John Kandell har stått på önskelistan länge. Alldeles för länge faktiskt. Så länge att det var långt innan alla andra möbelföretag började göra look-a-likes. Lampan 265 från FLOS skulle sitta som en smäck över soffan när vi möblerar om och gör klart TV-rummet, en hel drös med prydnadskuddar i gröna nyanser, stolen no 30 från TON vill jag ha istället för våra karmstolar Lilla Åland som jag har börjat tröttna på och sist men inte minst, en rund vas som denna från Ernst med avsmalnad hals som får blommorna att stå rakt upp istället för att trött falla ner mot kanterna.

Jag har huset fullt med barn och ikväll ska vi ha en liten övernattningsgäst. Bruno ska ha sin första övernattning med kompis idag. Spännande!

Nu ska jag försöka att inte låta det gå så långt mellan inläggen. Jag har saknat att få skriva av mig.

Kram & ha en riktigt härlig lördag ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply happyvardag 30 augusti, 2017 at 19:39

    Den där vasen fick store sonen i flyttpresent av sina, numera, fd kollegor. Jättefin! Semesterresa liter nice. Vi tar vår i oktober
    Kram Rektorskan

  • Leave a Reply