Inredning, spanien, vardagsrum

borta bra men hemma bäst

a place called home

Nu är vi hemma efter fem dagar på bortaplan. Vi flydde nämligen hem till mina föräldrar under den tid som visningarna pågick. Vi kom fram till att det var den absolut bästa och smidigaste lösningen. Inte minst då mannen lämnade för jobb innan helgen och att fixa i ordning här med tre vildingar är nog lite mer än jag mäktar med:) Det har varit en fartfylld helg, gårdagen innehöll ridskola och hockeyträning, lekland och avslutningsvis Melodifestival hos goda vänner. I dag var ganska hektisk också med lite fix inför visningen, en galen katt som absolut ville in i huset och en bebis som inte ville ligga själv. Därefter skulle dottern till kompis, sonen till tennisträning och minstingen och jag på babysim. Behöver jag säga att det var så otrooooligt skönt att sen bara få komma hem till sitt hus, sina saker och tända upp en brasa och lite ljus.

vardagsrum

Väl hemma hade dottern på mindre än en timme haft sönder en vas, en kruka samt möblerat om! i sitt rum. Hur hon lyckades flytta bokhyllan vet i katten! Återrigen har det varit stort intresse för visningarna och idag kom 24 familjer!!! Det är rätt otroigt tycker jag. Jag tycker såklart att vi bor i världens vackraste hus och när så många vill komma och titta på huset så känns det lite extra fint i hjärtat. Här är nämligen blod, svett, tårar och en himlans massa kärlek i varje hörn. I morgon så fortsätter budgivningen igen efter helguppehållet och när mannen kommer hem igen så ska vi på allvar leta boende i Spanien. Söta Jess lägger upp så underbara bilder vilka får mig att känna mig så mycket bättre till mods. Ett glas rosè i solskenet kan ju få vem som helst på gott humör:)

Sportlovet väntar bakom hörnet och barnen har redan försäkrat sig om att de inte behöver gå och lägga sig ”tidigt”. Det är tydligen grejen nu, att vara uppe länge på kvällarna. Själv ska jag bara njuta, koppla av framför brasan och om det finns tid, bläddra i senaste numret av Sköna Hem.
aplacecalledhome3_3

Önskar er en jättefin söndagskväll!
Rebecca

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jess 17 februari, 2013 at 18:13

    Tack söta du för länkningen. Nu är det fleecepyjamas och cola light som gäller 😉 Jag dricker ju liksom inte rosé heeela tiden;-))) För att du ska kunna flytta lättare så tänkte jag be och få tjinga; brasan, ljusstaken, takkronan, soffan, kuddarna..äh,..jag kan ta rubbet. Tänk så lätt du kan flytta nu då 😉 Ha en fin kväll. Mannen lämnade mig idag…dock åter om en vecka. Ska ligga på hans sida sängen bara för att jag kan 🙂 Kram Jess

  • Reply Emilie 10 juni, 2016 at 16:42

    Hej! Vi håller på att flytta till en ny lägenhet och koll runt på inspirations sidor då denna sida kom upp. Nu är den ju nått år gammal men jag tänkte att jag försöker iaf.
    Jag älskar (!) Era bord och tänkte höra om ni minns vart ni köpt dom?:)

  • Leave a Reply