badrum, de där dagarna som kallas livet

Bright från Ballingslöv

Sitter här och tar en liten paus innan jag ska ut och plocka undan det sista i trädgården där jag har spenderat min mesta tid idag. Och tänk, idag fick även Västkusten sol på sig. Tycker det har varit riktigt dålig med det om jag ska vara ärlig. Var ute och sprang i morse, 5 km precis som jag var igår morse. Galet skönt är det att komma ut, röra på sig och få lite frisk luft. Jag har ägnat delar av dagen till att plantera i mina fina nymålade krukor, det vill säga de gånger jag inte ha fått städa upp efter vilda bebin. Som när han inte har kastat ut lecakulor och hällt ut jord, faktiskt kissade på sin storebror. Jag vet, det låter helt galet! Han driver mig till vansinne för tillfället men vi får väl hoppas att det är på övergående. Nästa vecka åker han med sin pappa till Rom ett par dagar – ska bli rätt skönt faktiskt. I love him to bits men det ska bli skönt att få andas lite lättare några dagar:)

badrumsskåp ballingslöv

Igår när K var hemma så satte vi upp det nya badrumsskåpet i ”vårt” badrum, och såååå välkommet det var! Vi har liksom mer eller mindre fått slåss om ytan där inne tidigare så det här skåpet gjorde underverk. Vi har ett likadant, fast ett högskåp på andra sida spegeln som även den kom upp väldigt nyligen. Mer bilder på vårt badrum kommer i veckan!

badrumsskåp ballingslöv

Badrumskåpet heter Bright och kommer från Ballingslöv. Älskar verkligen enkelheten med denna serie.

För tillfället har jag ena ögat på en nätauktion där jag håller på att buda så nu känner jag att jag måste lägga lite mer fokus på den så att inte objektet som jag trånat efter så länge försvinner framför ögonen på mig.

NJUT kvällen!
KRAM

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mian på Finaste mattan 24 maj, 2015 at 21:04

    Buda på nätauktion låter spännande… : )

  • Leave a Reply