livet i familjen

Bruno har blivit dopad

Det är min syster som har tagit den fantastiska bilden. Hon är helt grym!

Ja, nu har han blivit döpt vår lille son. Och han ser inte bara ut som en liten ängel. Han var en ängel i kyrkan genom hela gudstjänsten!

ja, för i samband med den högtidliga adventsgudstjänsten så fick så också Bruno sitt namn. Det var härligt, att både få fira in första advent i kyrkan och samtidigt ställa till med dop. Titeln på blogginlägget kommer från en liten anekdot som den härliga prästen Pamela berättade om. Om en liten flicka hon hade döpt som några år senare hade utbrustit: ”men det är ju du, du som dopade mig!!!” Själv har jag en 6-åring som mer än gärna säger ”gådde” fast nu efterföljs det alltid av ett: ”eller vas heter det nu igen, mamma?”. Det där med barn och verbböjning ni vet:)

Det var en fin och stämningsfull ceremoni och efteråt bjöd vi på dopkalas här hemma med italiensk buffé. Jag måste erkänna att jag var lite orolig för huruvida alla skulle få plats men när vi hade ställt i ordning borden och dukat så fanns det plats till 30 personer. Jag är sååååå glad att vi tog ner väggen mellan matrum och vardagsrum förra året!!!

 

I går morse gick jag upp tidigt medan övriga i familjen fortfarande sov gott. Jag tände det första adventsljuset och unnade mig själv en stund av lugn och kontemplation. Inte nog med att ljuset brann så vackert, ute så yrde snön och allt var vitt och vackert runt omkring. Helt otroligt att vi skulle få snö till första advent!

Efter några dagars förberedelser och besök från Italien så har nu återigen den där lugna sköna känslan lagt sig över familjen och hemmet. Jag älskar att fixa och planera och inte minst vara mitt upp i festligheterna men efteråt när lugnet har lagt sig är något alldeles särskilt. När man nöjd och belåten efter en lyckad tillställning går och plockar och njuter av att man fick en sån fin stund med släkt och vänner. Den känslan lever i varje fall jag länge på ❤

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Åse 3 december, 2012 at 21:35

  Så fint. Sötaste Bruno och sötaste Rebecca! Är glad för att ni fick en så fin dag!! Hälsa lilla familjen ❤❤❤❤

 • Reply Sandra 4 december, 2012 at 13:44

  Vilken fin bild på Bruno och mysigt med dop!

 • Reply bia 4 december, 2012 at 16:56

  Vad mysigt det ser ut på bilderna…..och härlig bild på Bruno :))
  Ha de gott i kylan!
  Kram Bia

 • Reply Happyvardag 4 december, 2012 at 21:30

  Underbar bild……Sakralt vacker, kärleksfull….
  Kram Mia

 • Reply dianasdrömmar 5 december, 2012 at 06:02

  Hu söt kan man vara :)? kram Diana

 • Leave a Reply