de där dagarna som kallas livet

Bubbel & presenter 

I lördags styrde vi kosan mot Malmö Åse och jag för att möta upp Fnulan kort innan det var dags för oss att hämta Marica.  Marica visste som sagt ingenting om planerna för helgen utan bara att hon skulle infinna sig i Malmö tidig lördag förmiddag.


Marica började nämligen sin dag med en en japansk cosmo lifting massage hos Marie Sol. Denna typ av behandling reducerar yttre ålderstecken, stramar upp muskler och hud, samt motverkar stress. Och enligt Marica var det alldeles, alldeles ljuvligt och hon var sådär härligt mosig i ansiktet när vi drog vidare mot nästa anhalt. Nämligen hotell Renaissance där vi mötte upp Fnulan och Benjamin från PR byrån Kommunicera. Det var han som höll i trådarna för denna helg och det gjorde han alldeles ypperligt.    

Vi provade hotellets fantastiska afternoon tea (eller i vårt fall…..coffee) som bestod av allt man kunde önska sig, både matigt men även sött.

 Eftersom Marica fick löpande information under dagens gång så visste hon aldrig vad nästa moment skulle bli haha. Jag är riktigt imponerad över hur cool hon var med detta. För en som gärna vill ha koll på läget (läs jag…) så hade det nog varit betydligt svårare.

Och förvåningen var stor när vi gick upp till rummen i tron om att vi bara skulle titta på dem och där väntade världens presentberg och bubbel. 


Så underbart att se hur glad och överraskad hon blev över alla de lyxiga presenterna och även vi fick fantastiska goodiebags som var to die for. De innehöll allt möjligt, från en ultralyxig camera-ready behandling hos Rapunzel i Malmö, japansk cosmo lifting ansiktsbehandling hos Marie Sol, en Odd Molly bag fylld med ditten och datten från Inreda.com till hårfön och vattenkokare från Bosch, chocklad från Chokladkompaniet, väska från Papaya Lysekil och Doftpinnar från K.Lundqvist. Det var nästan så vi inte fick med oss allt på tåget. Helt galna presenter allihop faktiskt!


Fler bilder kommer imorgon.

Kram ❤️

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply