fotografering, Inredning, småprylar

Budgettips och fotografering

Brödburk 99:- och kökshandduk 39.50:- båda från H&M home

Att H&M har snygga kläder till schyssta priser vet nog de flesta, men för er som ännu inte har upptäckt H&M home så råder jag er att gå in på deras hemsida och titta. De har så otroligt många fina saker. Och inte blir man ruinerad på kuppen heller. Eller vad sägs om kökshanddukar för 39.50 styck? När jag surfar in där så är det så mycket jag vill ha för det är så himla fina och inspirerande miljöer. De har också ett otroligt fint sortiment till barnrummet. Är ni också sådana att ni har svårt att hålla fingrarna i styr när ni hamnar i en webbshop? Jag lägger ofta väldigt mycket i kundkorgen för att sedan ångra mig när jag väl ska till kassan. Det är liksom liiite för enkelt. Jag är mer velig i en vanlig affär än vad jag på nätet. Men en del gånger fortsätter jag faktiskt till kassan också. Nu senast i förrgår då jag beställde hem några småsaker till hemmet från några olika webbsidor. Jag kände att jag behövde en del detaljer nu när vi ska fixa huset lite extra:)

Gårdagen tillbringade jag mestadels med att ”plugga”. Jag har iofs lite svårt att använda mig av ordet pluggar i just detta sammanhanget då det är så kul att jag tycker det är ett rent nöje. I går jobbade jag lite med komposition samt började med grundläggande delar i photoshop. Så fantastiskt roligt! Här är ett exempel på en bild som jag tagit och sedan fixat lite med i photoshop.

De vackra kvistarna kommer från den stora Magnolian som vi har på framsidan.

I dag har Bruno och jag varit på sångstund och det var verkligen roligt. Så kul att se hur intresserad han var av de andra små, söta bebisarna. Han har ju inte direkt blivit bortskämd med att träffa andra jämnåriga utan han har mest ”hängt” med storasyskonen och deras kompisar:) Nu är det dags för oss att ta lunch. Glöm inte att ta en kik in på H&M home.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Annalena 15 januari, 2013 at 16:09

  Älskar ditt foto på magnolian!!!!!! Du är ju superduktig ju!

  • Reply pilotfrun 16 januari, 2013 at 06:12

   Tack, vad gulligt sagt! Jag tycker det är jätteroligt!

 • Reply Happyvardag 15 januari, 2013 at 19:44

  Har fastnat i Traderaträsket och har väldigt svårt att hålla fingrarna i styr. Så till den grad att förra veckans 3 av 3 vinster nu har följts upp av 3/4 denna vecka.Bara skor och stövlar. Till moi. Puh! Kram Mia

  • Reply pilotfrun 16 januari, 2013 at 06:13

   Understand your feeling!!! Härligt med skor. Det är en sak jag behöver bli bättre på att köpa.
   Kram!

 • Reply Victorias provkök 15 januari, 2013 at 21:37

  Oh vad fina saker de verkar ha på Hm;) bäst att kolla in sidan!
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  • Reply pilotfrun 16 januari, 2013 at 06:13

   Gör så! Där finns otroligt mycket fint!
   Kram

 • Reply Stoffisen 16 januari, 2013 at 17:50

  Jag vet! Dem har stilrena och fin saker faktiskt. Precis som fu så tycker jag att det är ett riktigt bra ”budgetalternativ”

  Vackra bilder. Som vanligt.

  Kram
  Stoffe

 • Leave a Reply