familj, Inredning

Café Mandeltårtan i Ronneby

Det fina vädret till trots så åkte jag idag till närliggande Ronneby tillsammans med en vän och gick på loppisrunda i Brunnsparken, vilken avslutades med ett obligatoriskt besök på närliggande Café Mandeltårtan. De stora barnen har varit iväg och lekt med kompisar så det var bara Bruno som hängde på.

Mitt förra jobb låg precis bredvid detta underbara ställe, så det hände ofta att man gick över dit för en kaffe. Detta är utan tvekan det snyggaste och bästa fiket i Blekinge, faktiskt omnämnt i både Residence och Leva & Bo.

Vi hade hela rummet på bilden ovan för oss själva när vi fikade. Trots att det var galet mycket folk. De flesta valde att sitta utomhus men med en liten Bruno så var det perfekt med en hel soffgrupp till sitt förfogande. Och ombytlig som jag är så blev jag sugen på en plyschgrupp i senapsgult nu……

För tapeter, textilier och färgval står inredningsföretaget Mimou, som jag har hyllat tidigare både för deras tyger och tapeter.

Bruno rullade runt i soffan och lekte, när han inte lekte i det intilliggande lekrummet.

Eller gosade med sin mamma….

Så om ni har vägarna förbi Blekinge så tycker jag absolut att ni ska ta ett fikabesök på Café Mandeltårtan.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma 28 juli, 2014 at 08:05

    Vad fint det ser ut! Förstår att ni trivs att vara där.

  • Reply Längs en grusväg 28 juli, 2014 at 18:05

    Ser supermysigt ut:)

  • Reply Helén 28 juli, 2014 at 18:29

    Men oj vad konstigt att se gamla studentkåren så. Pluggade i Ronneby och det kommer såklart alltid ha en plats i mitt hjärta. Härligt att de gjort om det så fint!

  • Leave a Reply