Inredning, skönhet

Chanel som tröst

Läppglans kan man ju aldrig få för många av och efter att jag hade handlat lite proviant på vårt lokala Eroski så kunde jag inte motstå att gå inom ”parfymerian”. För visst får man ju lov att handla något litet till sig själv när man har ont, inte sant?

Så det blev ett litet Chanel-läppglans i en vårig och ljusskimrande nyans med det vackra namnet pampille (no 156). Passar mig perfekt just nu! Och med tanke på att jag lägger läppglans lite överallt så känns det som att jag faktiskt aldrig kan få för många. Nu när vi var och hälsade på Åse härom veckan så lekte Brunisen med mitt Lancome-läppglans och  vips så var det borta. Fast Åse kanske har hittat det under en soffa eller något vid det här laget:) 

Det jag gillade med detta läppglans förutom att det var så glansigt och fint var att det inte var så kletigt som vissa andra utan det kändes helt enkelt bara så där perfekt. Sen tycker jag faktiskt överlag att alla Chanels make-up produkter känns genomtänkta och lyxiga.

Använder ni mycket läppglans och har ni någon favorit ni kan rekommendera?

Kram

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Vitae Stilo 30 januari, 2014 at 21:40

  Älskar läppglans! Min favorit är chanel och Lancome..

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

 • Reply maria falkdal 30 januari, 2014 at 22:24

  Vad gör du i mataffären?? Endast spa och massage är tillåtet närmsta tiden 😉

  • Reply Piccolecose 31 januari, 2014 at 17:21

   Ja, helt galet:) Fast jag lär nog få hålla mig borta från massage också den närmsta tiden. Men SPA absolut!!!

 • Reply dianasdrömmar 31 januari, 2014 at 06:36

  Japp, varje dag :), Clarins är min favorit kram Diana

  • Reply Piccolecose 31 januari, 2014 at 17:22

   Clarins har jag aldrig testat. Det måste jag göra!
   Kram

 • Reply Ekenäsliv 31 januari, 2014 at 07:03

  Klart du ska unna dig lite läppglans!!! 🙂
  Vad har du gjort eftersom du har ont?
  Hoppas det ger med sig snart iaf…
  En fin helg önskar jag dig!
  Kram Anna

  • Reply Piccolecose 31 januari, 2014 at 17:23

   Ja, om jag det visste…… En låsning i nacken och en inflammerad nervrot. Kan kanske bero på allt bebis-bärande, men jag vet inte. Det börjar bli bättre nu tack och lov. En fin helg till dig också!
   Kram

 • Reply Helene 31 januari, 2014 at 08:15

  Jag tycker som Dig – läppglans kan man aldrig ha för många:-) just nu är mitt favorit märke Make Up Store och färgen gardenia. Ljusrosa med lite skimmer. Här hemma är det -4 minus och det regnar man undrar hur det går ihop?? Skönt är det ialla fall inte! Önskar Dig en skön helg! Kram Helene

  • Reply Piccolecose 31 januari, 2014 at 17:24

   Nej fy, det förstår jag verkligen!!! Jag hade också varit inne om jag vore du:) En trevlig helg till dig också!
   Kram

 • Reply Åse Falkman Fredrikson 31 januari, 2014 at 08:28

  Haha nääääää tyvärr! Tog ficklampan nu och kikade, hittade en jäkla massa annat (nu är hunden glad i allafall, hälften av hans leksaker låg där) men hojtar till om jag hittar din bebis! 😉 Puss & Kram!

  • Reply Piccolecose 31 januari, 2014 at 17:25

   Haha, håll till godo ifall att du hittar det:) Sist jag såg det så låg det på ön. Kanske hundarna har käkat upp det;)
   Kram kram

 • Reply Kicki Makeupartist 31 januari, 2014 at 09:37

  Fiiint!!! Älskar läppglans 🙂 Kraam!!

  • Reply Piccolecose 31 januari, 2014 at 17:25

   Ja, vi är nog några stycken:) Jag klarar mig verkligen inte utan det.
   Kram

 • Reply Hovdamen 31 januari, 2014 at 09:40

  Jag använder faktiskt aldrig läppglans. Läppstift däremot är jag helt galen i, har de överallt, precis som Maria Montazami:-)

  • Reply Piccolecose 31 januari, 2014 at 17:26

   Haha, jag har faktiskt köpt några läppstift också den senaste tiden vilket jag inte har gjort på flera år. Det går i vågor det där för mig. Men läppglans klarar jag mig verkligen inte utan.
   Kram

 • Reply Ninelin 31 januari, 2014 at 13:30

  Precis det är det som jag använder, med apotekets hudsalva under. Ja vet, märkligt.

  Ha en skön fredag!

  Kram N

  • Reply Piccolecose 31 januari, 2014 at 17:27

   Vad kul! Vi gillar samma lika då:) Fast jag har ju aldrig testat med försvarets hudsalva under. Får kanske göra det någon gång;)
   Kram

 • Reply maria at inredningsvis 1 februari, 2014 at 13:33

  Läppglans är DA THING man känner sig het direkt haha 🙂 speciellt kul är det att chocka Svenne med starka färger haha

  Jag önskar dig en fin helg i vinterkylan.

  LOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion

 • Reply Mirre Syr 2 februari, 2014 at 09:06

  Juicy Tubes är ju riktiga höjdare, men just nu är Buxom Lips storfavoriten( bareminerals) med mycket glans och lite plumping effect..

 • Leave a Reply