Okategoriserade

Dan före dan…..

Ja, nu är vi snart framme vid dagen som vi har väntat på så länge. I mina fantasier så skulle vi vara i flyttade i augusti, sen i oktober, november och slutligen nu december. Och av allt att döma så ser det ut som att vi kommer att få fira jul i vårt nya underbara hus!
IMG_0223.JPG
Tidigare idag såg det ut som på bilden ovan. Kanske inte alla som skulle känna sig redo för inflytt…… men vi är nog inte helt som alla andra. Aningens mer tidsoptimister och småcrazy. Men med två duracellkaniner (K och hans bror) så kommer det att vara mer än redo för städfirman som kommer imorgon för att färdigställa inför att våra möbler kommer.

IMG_0222.JPG

IMG_0219.JPG
Sen har vi verkligen haft att göra med världens bästa byggare och hantverkare som har jobbat i vårt och torrt och kämpat lika hårt som oss för att få huset klart tills flytt. Ni är guld värda! Vilket team alltså. Elektriker-Göran som mer eller mindre har bott i huset den sista tiden för att få all el klar.

IMG_0220.JPG

IMG_0221.JPG
Och Michele och lillebror Roberto som tillsammans med grymma Pålle fått badrummen på plats. Nu ska det bara sättas plattor runt badkaret och sedan är saken biff. Kalkstensskivan som ska ligga på hyllan över handfatet kommer på lördag tillsammans med bänkskivan som ska vara i köket. Och i och med detta så hoppas jag att ni slipper få se fler byggbilder och jag ser fram emot att visa en massa inspirerande bilder på ett färdigställt hus. En och annan före-och efter bild kommer nog att dyka upp här på bloggen framöver men det är nog allt.

Kram på er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Adela 10 december, 2014 at 22:50

  Å himmel Rebecca, det kommer att bli sååååå fint!!

  Kram
  Adela

 • Reply Mickan 11 december, 2014 at 08:25

  Det ser fantastiskt ut, även i byggkaos:)

 • Reply Ulrika 11 december, 2014 at 11:37

  Jätte fint! Ska bli spännande att se hur det blir med möbler och allt på plats.

 • Reply Helen 12 december, 2014 at 11:43

  Det kommer bli så himla fint! Jättekul att få se bilder både före, under och efter. Stort lycka till med flytten! Det kommer bli kanon!

 • Reply Jessica Eliasson 12 december, 2014 at 16:29

  Det har ju varit så kul att följa detta. Tack för titten och alla bilder. Det ska bli kul att se det färdig piffade resultatet sedan . Kommer bli så bra.

  Kram Jessica/Kungsbacka

 • Reply happyvardag 13 december, 2014 at 11:32

  Ni är verkligen grymma på att få ihop sådana här projekt. Jag är galet impad. Ska bli så kul att få titta in hos er när ni har kommit på plats. Lycka till raring….Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/12/12/att-vara-en-vinnare/

 • Leave a Reply