skönhet

Decadence från Marc Jacobs

Ja, jag fick den!!! Parfymen som jag har suktat efter så länge. Inte nog med att jag fick de fina, söta lilla lampa Gatto piccolo, jag fick även drömparfymen Decadence från Marc Jacobs. Och nu behöver jag liksom ingen annan. D e n n a  Ä R  j a g!

decadens2

Den är lyxig och sensuell och beskriv som ”Marc Jacobs första ”mogna” doft. Flaskans design är en symbol för överflöd och glamour som påminner om en smaragdgrön handväska med pytonmönster, guldkedja och svart tofs. 

En rik och elegant sammansättning som ger en sensuell och härlig doft. I toppen hittar du italienska plommon, saffran och iris. Allt övergår sedan i ett hjärta av bulgariska ros, sambac jasmin och orris, vilket sedan avslutas i en bas av varm amber, vetiver och papyrus.” Ja, vem faller inte för sånt?

decadens1

Doftar GALET gott och flaskan är som ett litet stilleben i sig. Passar perfekt här hemma med grönt och mässing. Nu väntar en lång dag och därefter ett besök hos naprapat och sen hos Magdalena på Nidenom som ska göra en hårförtjockning på mig. Ska bli sååå kul att prova!

Kram & ha nu en riktigt bra start på veckan!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Adela 15 februari, 2016 at 12:57

    Måste dofta in denna nästa gång jag är i storstan! 😉 Sett flera som skriver om den så nu är jag nyfiken!
    Flaskan är ju som du skriver URSNYGG och det är alltid roligt med nya dofter. Grattis till den och ha en fin dag söta tjej!

    KRAM!
    A

  • Leave a Reply